Foxkrzysiek Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Witam Pojawił mi się taki problem kiedy jade wolno i skręcam w lewo doś mocno słychac dziwny dzwiek(z przedniego lewego koła) , jakby tarło coś o plastik dosłownie.Jak jadę trochę szybciej nie ma tego.Co to może być? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelsalata Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Może właśnie - trze coś o plastik... Trochę za mało informacji podałeś Kolego. Zmieniałeś może ostatnio koła/felgi na szersze/większe? Może pogubiłeś plastikowe kołki którymi mocowane są plastikowe nadkola i przy skręcie ociera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mirekg9 Opublikowano 2 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2013 Może metalowa osłota tarczy się podgieła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelsalata Opublikowano 2 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2013 Metalowa osłona nie będzie dawała odgłosów "jakby tarło coś o plastik dosłownie" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mirekg9 Opublikowano 2 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2013 (edytowane) Metalowa osłona nie będzie dawała odgłosów "jakby tarło coś o plastik dosłownie" Dźwięk, dźwiękowi nie równy, tak jak i ucho oraz skojarzenia odgłosów-dźwięków i ich przenoszenia. Edytowane 2 Maja 2013 przez mirekg9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jwa Opublikowano 3 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2013 Luzy na wahaczu? wymiana Belka dolna sanek dogina do poduszki silnika? młotowanie Przegub? wymiana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Foxkrzysiek Opublikowano 3 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2013 Dzieki za wskazówki kolega miał rację powypadały plastikowe kołki i opona tarła przy skrecie mocniejszym o nadkole jeszcze raz podziekowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelsalata Opublikowano 4 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2013 (edytowane) Teraz te kołki to też sztuka dostać takie jak trzeba. Albo są za małe, albo są za duże, te co są dostępne w moto-sklepikach. Ja kupiłem za duże i wkrętarką rozwierciłem otwory w plastikowych osłonach i miejscach ich montażu w karoserii. Cieszę się że pomogłem. Edytowane 4 Maja 2013 przez PawelSalata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mirekg9 Opublikowano 4 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2013 (edytowane) Spinki można dostać na giełdach samochodowych - rozmiar pośredni 7 lub 8 /jeśli dobrze pamiętam, bo tradycyjne i łatwo dostępne, to 6 i 8 lub 7 i 9/. Ja bynajmniej u siebie w Łodzi dostałem. Edytowane 4 Maja 2013 przez mirekg9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jwa Opublikowano 5 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2013 Dla innych Na Wolskiej na Woli w Stolycy jest sklep ze spinkami i wystarczy tylko podać markę i w które miejsce ma być wpięta. Szacun dla sprzedawców skarbnica wiedzy o spinkach. Te do nadkoli są po 2,5pln Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mirekg9 Opublikowano 5 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2013 Dzieki za wskazówki kolega miał rację powypadały plastikowe kołki i opona tarła przy skrecie mocniejszym o nadkole jeszcze raz podziekowania. Dla innych Na Wolskiej na Woli w Stolycy jest sklep ze spinkami i wystarczy tylko podać markę i w które miejsce ma być wpięta. Szacun dla sprzedawców skarbnica wiedzy o spinkach. Te do nadkoli są po 2,5pln Teraz te kołki to też sztuka dostać takie jak trzeba. Albo są za małe, albo są za duże, te co są dostępne w moto-sklepikach. Ja kupiłem za duże i wkrętarką rozwierciłem otwory w plastikowych osłonach i miejscach ich montażu w karoserii. Cieszę się że pomogłem. Polecam te stronkę, tam dostaniecie wszelkie spinki i spinkowe wynalazki. http://folieokienne.com.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi