Gość -Bodix- Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Potrzebuję kilku informacji odnośnie stabilizatorów w tym samochodzie - wiem że były montowane ale ja ich nie mam i mikrus na ostrzejszych zakrętach szoruje lusterkami po asfalcie Przydałby mi się jakiś rysunek albo fotki co dokładnie trzeba zakupić żeby można było się brać za montaż. Chciałbym też zobaczyć gdzie szukać punktów montażu (przykręcania) drążka i łączników żeby najpierw sprawdzić czy u mnie to jest gotowe do montażu. Dzięki z góry za wszelkie wskazówki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maius Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Zdjęć nie mam ale schematy są dostępne: http://nissan4u.com/parts/micra/el_k11e/2000_1/type_104/axle_suspension_and_steering/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.