Gość Kris0086 Opublikowano 1 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2013 Witam ponownie mianowicie mam taki problem, gdyż po nagrzaniu słoncem deski rozdzielczej ,wskaźnik prętkościomierza jest na około 20 km/h więc jak jade to nie wiem ile mam na liczniku muszę jeździc na słuch i też jest to uciążliwe gdyż nie mam nawet obrotomierza jak autko stoji w cieniu lub jak nie ma słońca i się nie nagrzeje jest ok,objaw występuje przy nagrzaniu słoncem i na wysokie temperatury,jak chłodniej jest ok, wspomne ze jak autko stoji na luzie też jest 20km/h po nagrzaniu proszę o pomoc. no widzę ze nikt nie wie o co chodzi ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelsalata Opublikowano 2 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2013 Wiem że w Micrze K10 wskazówka się wygina od słońca w stronę zegarów i pokazuje max 110 km/h nawet jak się jedzie szybciej, ale takiego czegoś nie słyszałem. Ale jeśli bardzo Ci to przeszkadza, pewnie skończy się na zakupie innych zegarów, lub samego prędkościomierza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kris0086 Opublikowano 5 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2013 no akurat poprzednie moje autko to była K10 teraz jest K11 i w K10 Było ok, a w tym K11 są jakieś zjawiska paranormalne raz ten prętkościomierz,dwa wskaźnik palliwa wskazuje różnie,teraz zalałem 19,5 litra i miałem swoje z około 7 litra może nie wiem i mam pełen bak a do pełnego baku brakuje z 10 litrów lekko,tak samo zrobiłem po miescie 160 km wskazywało mi prawie pełen bak po tych 160 km zrobionych, wskazówka zeszła na czerwone pole 2 dni puźniej juz prawie wskazuje pół baku. Dziwne to wszystko nie wiem czy ja tak mam tylko czy każda K11 świruje bo to jest strasz nie uciażliwe zeby nie być pewnym ile sie ma paliwa w baku,miałem opla vectre A oraz forda escorda i tam wszystko wskazywało idealnie co to sekundy a paliwo co do kropli a tu pierwszy raz widze takie cuda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.