Gość jawor32 Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Witam,, problem mam taki że jak odpalę moją niunie,, nie działaja mi zegary .. obroty, liczniki, predkościomierz,, jak przejedzie kilka,, kilkanaście, kilkaset kilometrów to zaskakuje i działa,, wie ktoś co to i od czego i jak to naprawić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michaell Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2013 1)Na pewno bezpiecznik sprawdź w książance który jest odpowiedzialny za zegary i wymień go 2) lub tak jak miałem w fordzie odpiąć akumulator na 30 min i zresetować komputer i (nic nie działało nic nie wyświetlało itp myślałem ze licznik się zepsuł) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jawor32 Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2013 i dalej awaria,, bezpieczniki sprawdzone,, akumulator odpięty i dalej zero reakcji,, chyba bedzie wizyta u elektronika ,, najgorsze jest to że nei wiem ile mam paliwa,, i zawsze co parę dni dolewam do pełna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adambyw Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2013 To sprawdź czy dochodzi napięcie do licznika. Bo dochodzi tam zarówo bezpośrednio z akumulatora jak i po stacyjce. Jaki masz licznik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrb Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Dobrze pisze adambyw, zobaczy czy kostki przy liczniku nie są luźne. Jak ciasno siedzą to mogły puścić luty, w tym celu musisz już rozkręcić licznik - ale to nie jest trudne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jawor32 Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2013 powiem lepszy numer,, jak słońce dzisiaj nyske ogrzało to wszystko działa jak nalezy,,, już sie gubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Masakra Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2013 tak jak koledzy piszą przelutuj luty w liczniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Janusz_ Opublikowano 2 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2013 (edytowane) jawor32 daj na PW, bo też jestem z Wrocławia to możemy się jakoś umówić i spróbować ogarnąć temat. Jeśli chodzi o wyciąganie zegarów do mam całkiem niezłą już wprawę. Przy okazji zobaczę w jakim stanie masz elektrykę I jeszcze masz P11 czy P11.144? Edytowane 2 Maja 2013 przez Janusz_lublin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jawor32 Opublikowano 2 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2013 P11.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweleknowakowski Opublikowano 3 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2013 ja miałem podobnie, dałem do majstra który powiedział że pamięć padła czy jakoś tak. Przelutował i wszystko jest ok. Sam bym tego nie zrobił, bo lutownica jakoś się mnie nie słucha. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Janusz_ Opublikowano 3 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2013 Jak nie będzie jutro padać, to z jaworem32 będziemy ogarniać temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jawor32 Opublikowano 4 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2013 Janusz wielkie dzięki następnym razem pijemy browarka wszystko pięknie i cacy.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Janusz_ Opublikowano 4 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2013 Podziękujesz za 2 tygodnie jak będzie wszystko działać tak jak należy. Musimy jeszcze ogarnąć temat podświetlania reszty przycisków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jawor32 Opublikowano 4 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2013 no niestety,, za dwa tygodnie będę już produkował produkt krajowy Niemiec, więc dopiero jak wrócę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Janusz_ Opublikowano 4 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2013 No to jak wrócisz to daj znać, to się ogarnie resztę. Jak się zrobi ciemno to idź zobacz oświetlenie jak działa i czy zegary działają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jawor32 Opublikowano 4 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2013 wszystko śmiga jak ta lala dzisiaj jeszcze rozebrałem kanapę z tyłu z tapicerki, bo pas od strony pasażera jest zablokowany, i lipa,, nic nie zwojowałem.. próbowałem naprawić, ale gdzie tam,, uparte bydle nie ruszy się nawet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi