Gość Maciekx Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Witam, Dziś strzeliła mi półośka dłuższa w podporze - do podpory się kręci, za podporą już nie, słychać chrobot osi o podporę... Mam pytanie, czy półoś taka pasuje od 2.2 dCi, albo renówki jakiej albo czegoś innego? Na alledrogo ani otomoto nic do 1.9 nie mogę upolować. Z góry dzięki za odpowiedzi i pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablittopf Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Witaj kolego, niestety od niczego innego nie pasuje, temat przerabiałem kilka tygodni temu. Szukałem jakieś 2 tygodnie wykonałem ponad sto tel do różnych auto-częsci, każdy mówił że prawa półoś chodliwa jak świerze bułeczki-temat poruszany już na forum. Najlepiej szukaj wystawionego całego auta na części-mi się tak udało kupić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ToArizona Opublikowano 15 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 jak kupisz to daj znac ile kosztowala tak z ciekawosci bym chcial wiedziec. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
voyager1956 Opublikowano 16 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2013 Zadzwon do Nissana to sie dowiesz, nie gwarantuje calosci szczeki po opadnieciu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablittopf Opublikowano 16 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2013 Witam jak kupisz to daj znac ile kosztowala tak z ciekawosci bym chcial wiedziec. Witam Mi udało się kupić z auta z małym przebiegiem i zaplaciłem 350zł. Zamiennik nowy 1.200zł w serwisie coś ponad 5,000zł (taką dostałem info z serwisu). Napisz dokładnie którą stronę potrzebujesz bo u mnie padl wałek od skrzyni do kielicha natomiast reszta jest sprawna, także jak coś to moglibyśmy sie dogadać - pisz na priv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.