hugh_h Opublikowano 1 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2013 jak za mocno ściśniesz to prąd nie przepłynie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemmy69 Opublikowano 1 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2013 jak za mocno ściśniesz to prąd nie przepłynie jak będzie rzadki i w pionie to przepłynie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiszaAT Opublikowano 1 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2013 Mam pewne doświadczenia z tym tematem w motocyklu takim dual sport, enduro czy jak to nazwać, w każdym bądź razie teren, woda po pas, błoto ciężkie warunki i kilka tysięcy km od domu to niezawodność to ważny czynnik. Tam gdzie jest opcja przeczyścić co roku, psiknąc electric contacta to lepiej zacisnąc, konektorki, kostki, kostki hermetyczne itp. Tam gdzie nie ma łatwej opcji to lepiej solidnie polutować, czyli zeskrobać śniedź, kalafona, porządnie pobielić i zlutować 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
litwin Opublikowano 8 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 Witam ,odpiołem z kostek ,założyłem "damskie"trechę termokurczliwa i nie ma"" problemiku""!!.DZIĘKI ZA PODP> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi