scatman81 Opublikowano 1 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2013 Witam, czy ma ktoś założoną instalację LPG w notesie? Jeżeli tak to jak sie sprawuje notes z lpg. Jaki warszat byście polecili w kujawsko-pomorskim? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 1 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2013 Kłania się szukajka! http://forum.nissanklub.pl/index.php/topic/59713-note-na-gaz/ Jak dobrze się wczytasz w temat to znajdziesz tam linki do pozostałych stron. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jasyr Opublikowano 1 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2013 Jak w Toruniu to polecam zakład na Sieradzkiej 1 ja u nich gazowałem już 3 auto i jestem zadowolony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bullterrierMJ Opublikowano 2 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2013 Jak w Toruniu to polecam zakład na Sieradzkiej 1 ja u nich gazowałem już 3 auto i jestem zadowolony. 'A propos' ulicy Sieradzkiej, to kupowałem tam mojego Notka. (nie u gazownika a w salonie oczywiście... ) Ja natomiast polecam warsztat który znajduje się na rogu ulic Sokolej i Słowiczej na Wrzosach. Gazowali mi dwa auta. Parę lat już jeżdżą i nic złego się z nimi nie dzieje. Tylko wymiana filtrów i regulacja raz w roku. Żadnych kłopotów. Z tym, że nie są najtańsi w Toruniu... ale w/g mnie warto... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.