byczynho Opublikowano 4 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2013 Witam. Jako, że będę na dniach wymieniał amortyzatory z tyłu zamierzam przy okazji wymienić szczęki hamulcowe. Co możecie mi o tym powiedzieć? Jakie polecacie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tyomaj Opublikowano 4 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2013 Kashiyama - dobre, nie drogie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarlew Opublikowano 9 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2013 Kashiyama - dobre, nie drogie. kupiłem klocki tej firmy bo miały nie piszczeć, jednak piszczą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrb Opublikowano 9 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2013 Też kupiłem niedawno Kashiyamy i nie mam żadnych problemów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.