Gość martin73 Opublikowano 5 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2013 Witam Na wstępie napiszę że Micra to model K11 z 97r. z automatyczną skrzynią biegów. Koledzy mam prośbę . Kupiłem zdefektowaną Micrę K11. Jest już po naprawie i wydaje się że wszystko sprawne ale po odebraniu od mechanika zobaczyłem niepodłączony jeden przewód podciśnieniowy. Jak na zdjęciach jest przymocowany do obejmy przy wlocie powietrza do filtra, biegnie w dół do skrzyni biegów ale nie ma innego przewodu do którego można podłączyć go właśnie tutaj u góry. Drugie zdjęcie zrobione jest z nad lewego nadkola i ten przewód lepiej widoczny. Mam wrażenie że auto bardzo przeciąga "biegi". Gdyby ktoś z Was był uprzejmy sprawdzić i podpowiedzieć mi gdzie szukać "reszty" tej rurki. Podaję adres mail gdyby ktoś chciał przesłać zdjęcie bezpośrednio: mnowak35@wp.pl. Będę bardzo wdzięczny i z góry dziękuję. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mirekg9 Opublikowano 5 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2013 Przewód odpowietrzający skrzynię. Powinien zostać nie podłączony i umocowany w miejscu gdzie nie będzie przeszkadzał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość martin73 Opublikowano 5 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2013 dzięki. Już się bałem że powinien być do czegoś podłączony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.