Gość jad1014 Opublikowano 5 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2013 Witam. Zbliża mi się wymiana amortyzatorów w mojej Almerze n16. Chciał bym się dowiedzieć jakie marki polecacie a jakich unikać. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vincenzo92 Opublikowano 6 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2013 KYB gazowe (o ile lubisz twardkość i trzymanie sie drogi) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jad1014 Opublikowano 6 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2013 KYB mam teraz... Całkiem fajnie autko się na nich zachowuje, ale warto się zapytać czy nie macie czegoś jeszcze do polecenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vincenzo92 Opublikowano 6 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2013 nie wiem czy wiesz do almer KYB robi nawet jednorurowe hipertwarde taka mała wariacja (koloru złotego są takie amorki) widziałem w intercarsie niestety nie miałem okazji przetestować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bartek9108 Opublikowano 7 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2013 nie wiem czy wiesz do almer KYB robi nawet jednorurowe hipertwarde taka mała wariacja (koloru złotego są takie amorki) widziałem w intercarsie niestety nie miałem okazji przetestować Miło śmigają Ze sprężynami H&R jest grubo A jeszcze milej patrzeć jak biust partnerki ładnie podskakuje razem z twardym autkiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vincenzo92 Opublikowano 7 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2013 Dobrze znać opinie kogoś kto używa:P a plomby nie wypadają? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jad1014 Opublikowano 7 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2013 Nie no nie przesadzajmy. Lubię czuć, że autko się trzyma drogi a nie każdy kamyczek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mirekg9 Opublikowano 7 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2013 Może to Ci coś pomoże http://forum.nissanklub.pl/index.php/topic/4864-amortyzatory-tu-i-tylko-tu/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bartek9108 Opublikowano 8 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 Dobrze znać opinie kogoś kto używa:P a plomby nie wypadają? Nie, jest spoko Wg. mnie na seryjnym kole w sam raz Na 17" wrzuciłem poliuretany bo za bardzo zawieszenie zaczęło hałasować no i wtedy to już nieźle skacze (biust partnerki oczywiście ) Pozytywnie bo plastiki przestały trzeszczeć Chociaż... jeszcze rozpórki muszę mu wrzucić Sztywności przybywaj Jest jeszcze seria z regulacją twardości (takie różowawe) Na tamtych to już jest bajer Miałem okazję jeździć po Słowackich górach skręconym na maksa, Miodzio Nie zawaham się stwierdzić że z dobrą sprężyną podchodzi nawet pod gwint KW sztywnością Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.