Gość Aslan Opublikowano 7 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2013 Witam, Muszę kupić czujnik temperatury płynu chłodzącego tylko nie wiem który. Bo co innego katalog a co innego w samochodzie. W katalogu wychodzi, że do mojego pasuje FAE 33110: A pod maską mam czujnik z szaro-niebieską końcówka czyli FAE 33460: Mam silnik 1.6 99KM GA16DE, Według katalogu Intercars Bosch 0 280 130 081 to Czujnik temperatury oleju P11 w ogóle posiada taki czujnik? Czy to błąd? Ktoś wyminiał ten czujnik u siebie?Jaki macie kolor tego czujnika u siebie?Rozumiem że jak się rożnią kolorami to ma to jakieś uzasadnienie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrb Opublikowano 7 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2013 Program serwisowy nissana podaje że do Ciebie będzie pasował ten drugi. Ten pierwszy też jest nissanowy ale akurat nie do Twojego modelu. Oba to czujniki temperatury płynu chłodzącego, chociaż niewykluczone że w innych samochodach jeden z nich może mierzyć temp oleju. W każdym razie - bierz niebieski, tym bardziej że taki masz teraz u siebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Aslan Opublikowano 7 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2013 W intercarsie chcieli mi wcisnąć ten czerwony mówiąć że ten szary jest to diesla 2.2 dci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrb Opublikowano 7 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2013 W intercarsie chcieli mi wcisnąć ten czerwony mówiąć że ten szary jest to diesla 2.2 dci Bo jest. Ale do Twojego też pasuje lista jest bardzo długa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.