fred77 Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2014 A u mnie woda dostawała się też przez tę klapkę, a dokładniej przesączała się przez najbardziej wysunięty w prawo otwór z wkrętem, który tę klapkę trzyma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgorzelec Opublikowano 11 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2015 I znowu woda w moim terranie. Jak z tyłu był problem uszczelki tylnych drzwi tak teraz mam wode pod nogami kierowcy, pewnie gdyby była u pasażera to by nie przeszkadzało tak bardzo. Ale do rzeczy miał ktoś wodę pod nogami ? bo czytająć forum to każdy ma z prawej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thunder Opublikowano 11 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2015 I znowu woda w moim terranie. Jak z tyłu był problem uszczelki tylnych drzwi tak teraz mam wode pod nogami kierowcy, pewnie gdyby była u pasażera to by nie przeszkadzało tak bardzo. Ale do rzeczy miał ktoś wodę pod nogami ? bo czytająć forum to każdy ma z prawej. Wyczyść podszybie. Nazbierało się syfu z jesieni i woda nie ma którędy odpływać. Za to po kabelkach płynie się jej w najlepsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruby Opublikowano 11 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2015 Sprawdź uszczelkę na podszybiu i otwory odprowadzające wodę. Tam tkwi problem. Zamiast woda spływać z dachu wzdłuż ściany grodziowej to jej część wpływa do środka. Pewnie i korozji nie brakuje jakby się dokładnie przyjrzeć niestety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgorzelec Opublikowano 11 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2015 ok jutro się za to wezmę i dam znac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemmy69 Opublikowano 12 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2015 Przyczyn może być kilka: - podszybie-dmuchawa - uszczelka i rdza pod szybą - odprowadzenia wody z szyberdachu (w słupkach są dreny) - linka prędkościomierza lub jakieś inne przechodzące przez gródź przednią - wreszcie ... perforacja samej grodzi obstawiam 2 lub 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ceniakenzo Opublikowano 13 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2015 podłoga pewnie przegniła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAINE Opublikowano 14 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2015 U mnie pomogła wersja z wyklejeniem przedniej szyby usunięcie ognisk korozji wokół szyby i powtórne wklejenie szyby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi