Coobcio Opublikowano 4 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2013 3cm to już niezły kawałek Widać ciupkę podgiąć ranty i będzie lala. A wersja dla leniwych to zapewne dystanse 25mm i już... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sajmon_LP Opublikowano 9 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Września 2013 Takie foto na szybko.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hot_rider Opublikowano 10 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2013 hmmm...mysle ze na oem raysach lepiej by się prezentował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BeNeK2Ck Opublikowano 10 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2013 Nie jest źle ! IMO lepiej niż na OEM'owych felgach z fotek ale jednak brakuje jeszcze lepszej felgi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sajmon_LP Opublikowano 2 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Października 2013 Dawno nic nie pisałem, fakt, sezon się właściwie skończył jednak jest kilka spraw o których warto napisać.Jako że jesień zawitała, deszcze, a niedługo zima, śnieg i co najgorsze sól postanowiłem ostatnio zabezpieczyć ranty nadkoli oraz wewnętrzne miejsca od strony koła. Myślę że zda egzamin jak co roku na każdej z moich ex Hond.Druga sprawa trochę ciekawsza, pyknęło już 5.000km zrobione na LPG. 3,5 miesiąca na to potrzebowałem. Zdecydowanie więcej się jeździ mając auto które pokonuje 100km zdecydowanie oszczędniej. Problemy? póki co nić nie zaobserwowane Jeszcze drugie tyle i szykuje się pierwsza wymiana filterków.Policzmy...Na PB98 auto spalało na 100km średnio 14.5 litra (biorąc pod uwagi rzecz jasna trasy oraz miasto)LPG wychodzi aktualnie średnio 14 litrów. (trasa ok 11.5l. miasto latem 21, aktualnie 16.5l)(dane z motostats.pl)PB98: 82,65zł kosztowało mnie średnio przejechanie 100kmLPG: 33.6zł kosztuje mnie średnio przejechanie 100kmróżnica 49zł na każdym ze 100 przebytych kilometrów, jeśli zrobiłem już 5.000km2450zł zaoszczędzone, czyli więcej niż połowa kosztów montażu instalacji Dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek1111 Opublikowano 2 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2013 załuż jeszcze wariator zaplonu albo ekumastera wtedy na lpg jeszcze będzie oszczędniej lepiej ekumastera wtedy na gazie sobie fajnie wyprzedzisz zaplon a na bęzynie tez bedziesz troche mugł poprawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sajmon_LP Opublikowano 23 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Października 2013 Dzisiaj w moje ręce trafiły felgi do których nigdy nie byłem przekonany w Hondach, jednak po obejrzeniu ich na zetce stwierdziłem że muszę je mieć !Są to repliki znanych felg BBS LM.W stanie do renowacji, jutro zawożę je do wulkanizatora w celu sprawdzenia ich prostej oraz wyprostowania jednego rantu - jest lekko zagięty na odcinku 5cm.Na zimę prawdopodobnie po prostu je pomaluje w jeden kolor, jaki ? tego jeszcze nie wiem, może na czarno Plasti Dip'em i heja, a na wiosnę docelowo - rant w polerkę a reszta ? hmmm może grafit ? może złoty ? do wiosny kupa czasu, wpierw muszę je ogarnąć i znaleźć na nie zimówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 24 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2013 No ciekawe jak leżą... Jaki rozmiar ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hot_rider Opublikowano 24 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2013 koło ok, na pewno dużo lepsze od poprzedniego ale min. w 19`` Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sajmon_LP Opublikowano 24 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Października 2013 18'przód 8' et33tył 9' et 38 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hot_rider Opublikowano 25 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2013 tak wygląda u hortexa ale on ma 19`` Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sajmon_LP Opublikowano 25 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Października 2013 Na zimę albo będzie cała na czarno + nakrętki czerwone, albo cała biała + nakrętki czerwone, jutro maluje, póki co myślę nad kolorem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawell31 Opublikowano 26 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sajmon_LP Opublikowano 26 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Października 2013 Widziałem już kilka takich zdjęć, ale widziałem też takie zdjęcia kutych Enkei które był oryginalne, przypadek nie tworzy zasady. Schną Na dwie felgi zeszły dwie puszki 500ml Deco Color spray.Malowane tylko z zewnątrz, generalnie zostało trochę więc na drobne poprawki.Ranty d*py nie urywają ale to ma być tylko na zimę, musiałbym chyba 5 godzin spędzić na szlifowaniu tej powłoki która się łuszczy.Nakrętki pomalowane w kolor "ognista czerwień"Jak tylko będzie suche to skompletuje całość. We wtorek będę miał kolejne dwie felgi od wulkanizatora. Tak więc nie pozostaje nic innego jak znaleźć zimówki i po wszystkim wrzucić koła na auto. Skompletowane !brakuje jeszcze tylko dekielków.Jak się podoba !? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 27 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2013 Fajne i lekko to wygląda - odmulą pewno nieco auto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sajmon_LP Opublikowano 4 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2013 Miały być koła założone a zostały ostatecznie tylko przyłożone.Wszystko za sprawą za małych otworów w felgach na seryjne nakrętki na klucz 21'. Po prostu po przykręceniu dwóch nakrętek pozostałe 3 lekko jakby się kantują i nie da rady włożyć nasadki, dziwnie bo wygląda jakby rozstaw był nie 5x114 a 5x112 jednak na felgach wybite jest dokładnie 5x114.3. W sobotę będe miał nowe nakrętki na klucz 19' więc już problemu nie powinno być z przykręceniem. Tył jest ok, z dystansem myślałem że bedzię trzeć felga tylna z racji szerokości 9' jednak ET jest takie że jest w sam raz. Jakość fatalna, fotka na szybko...Jutro za dnia postaram się zrobić lepsze.Generalnie koła siadły świetnie, mi się bardzo podoba i to chyba najważniejszeDekielki leżą w biurku, zwykłe szare, kwestia naklejenia odpowiednich naklejekDodatkowo musiałem kupić nakrętki wąskie na 12' imbus.Stare felgi PDW Cosa 18' na sprzedaż z oponami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 6 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2013 Zapodaj jakieś ładniejsze foto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sajmon_LP Opublikowano 6 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2013 Chciałeś i masz ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hot_rider Opublikowano 6 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2013 skojarzenie: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek81 Opublikowano 6 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2013 Czegoś mi tu brakuje moze opona o niższym profilu by poprawiła wygląd ?? Ale ogólnie fajny wygląd (choć nie moje gusta ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sajmon_LP Opublikowano 12 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2013 Na zimę tu opona specjalnie jest o profili 50 tak by było trochę wyżej. Felga na zimę akurat, na wiosnę można się z nią duuuuużo pobawić Finał Best In Show 2013 - Shiny Garage GŁOSUJEMY !!!!!Wchodzimy w link i klikamy "lubię to" ! https://www.facebook.com/photo.php?fbid=527734220656922&set=a.527734183990259.1073741873.330248160405530&type=3&src=https%3A%2F%2Fscontent-b-ams.xx.fbcdn.net%2Fhphotos-prn2%2F1466105_527734220656922_90896654_n.jpg&size=960%2C540Głosować można od 2 grudnia już, trochę zaspałem ale czas do końca grudnia więc do dzieła !Niech Bóg wam wynagrodzi w zdrowiu i miłości ! Antena Carbon Fiber Short Car Nismo.Tak to wygląda, kiepsko uchwycony odcinek carbon ale co tam Dostępne również w opcji z napisem i logo Mugen, w styczniu kolejna dostawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hot_rider Opublikowano 13 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2013 jak z odbiorem radia? bo miałem raz taką podróbkę i licho to odbierało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matber1 Opublikowano 13 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2013 też taką kupiłem i jest ok. nie ma problemu z radiem. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sajmon_LP Opublikowano 13 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2013 U mnie jest okej, choć nie słucham Radio FM Ale lepiej wygląda niż bez. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziubas Opublikowano 13 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2013 zwykły kawałek drutu trochę grubsza obudowa działa tak samo jak wcisniemy w radio spinacz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi