Sajmon_LP Opublikowano 16 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2013 Zostałem zaproszony do udziały w krótkim wywiadzie dla www.PASJONAUTO.plMam nadzieję że się spodoba i będzie dobrze czytaćDlaczego 350Z?"Dlaczego ? Dlatego że japońskie !"Całość dostępna pod linkiem:http://pasjonauto.pl/nissan-350z/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek1111 Opublikowano 16 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2013 ładnie ładnie tak trzymaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sajmon_LP Opublikowano 24 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2013 Do Zetki również Gwiazdor przyszedł i to nawet kumaty bo idealny olej do VQ35DE, Mobil 5w50 oraz całkiem niezły filterek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 25 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2013 Olej pierwsza klasa a co do filtra to nie znam tej marki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziubas Opublikowano 25 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2013 dobry olej od wielu lat ten leje i działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sajmon_LP Opublikowano 2 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2014 Filterek Hengst'a produkcja Niemcy, na kartoniku widnieje magiczny napis Knech: OC195, czyli ten, o którym pisałeś Mam opcję zmiany auta, wystawiłem zetkę na sprzedaż, ciśnienia na sprzedaż nie mam, jak się nie sprzeda rzecz jasna zostaje ze mną i zajmę się nią dalej.OGŁOSZENIE:http://forum.nissanklub.pl/index.php/topic/93573-s-nissan-350z-manual-eu-05-lpg/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek81 Opublikowano 3 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 Pochwal na co chcesz Nissana zmienić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sajmon_LP Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2014 (edytowane) Mam na oku E92, jednak nic się nie stanie jak zostanę przy japończyku, nissan to mój 5 japończyk Ogłoszenie na otomoto - zapraszam.http://otomoto.pl/nissan-350-z-europa-05-manual-lpg-C31764688.html *** E90 vs. FN2 ***Wstępnie stoję przed ciężkim wyborem.Mam do wyboru BMW E90 328i (233hp)oraz prawdopodobnie Honde Civic Typer FN2 (201hp)W zestawieniu osiągów słabsza wersja e90 (218hp) jest na równo praktycznie z FN2. Tu wykresy:http://www.zeperfs.com/en/match1336-1595.htmWersja którą mogę nabyć 328i nie występuje na stronie, jednak domyśleć się można że wychodzi zauważalnie lepiej od FN2, w przyspieszeniu 0-100km/h oraz na 1/4mili.E90 to sedan, rodzinny, ale osiągami w tej wersji jak widać lepszy od sportowego charakteru FN2. Oba auta 2007 rok.BMW posiada wydajną instalację LPG co biorę pod uwagę ze względów na ekonomię, do FN2 można również zamontować, K seria ładnie znosi paliwo jakim jest gaz, jednak z pewnością znając stereotypy, później ciężej takie auto sprzedać.Fn2 jest seria, czerwony kolor. No i wiadomo, jest to Honda.BMW E90 jest czarna, na gwincie Eibacha Street. Full beż skóry. Skrzynia Automat (akurat w porównaniu do manuala jest z nią mniej problemów i zawsze mamy steptronic)w piątek się być może już na 80% wyjaśni co i jak... Nissan sprzedany, temat można zamknąć. Nowe auto już u mnie. Jutro się postaram pochwalić Sprzedam lubi zamienię na 350z mojego WRX'a ! Mocno doinwestowany, więcej info priv. Edytowane 4 Sierpnia 2014 przez Sajmon_LP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2014 350Z więcej frajdy daje jak WRX Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sajmon_LP Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Zależy gdzie, na mokrym dzisiaj jak z 5.000rpm ruszyłem WRXem to zero uślizgu ) Ale i tak chce wrócić do 350z Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi