Sygma Opublikowano 9 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2013 Tak się zastanawiam... czy jest jakaś możliwość poprawienia audio w T2 ? O ile w samochodach 1DIN czy 2DIN nie ma problemu... o tyle to co jest w T2 jest chyba 1,5 DIN + dodatkowo włącznik świateł awaryjnych. Włącznik awaryjnych da się zrobić na innym "przycisku".. ale co z samym radioodbiornikiem ? chodzi o ten wynalazek: da się z tym coś zrobić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thespian Opublikowano 9 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2013 łeeee... po co... i tak jak utopisz to głośniki tracą parametry dzwięku 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sygma Opublikowano 9 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2013 no wypas dobra rada masz "pomagasa" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thespian Opublikowano 9 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2013 na mnie zawsze możesz liczyć w temacie topienia to jeszcze po prawej stronie pod plastikiem w nogach kierowcy... jest taka skrzyneczka... dużo kabli do niej idzie i jak jest odpięta to nawet TD nie odpala... a po lewej skrzyneczka bezpieczników... zupełnie poważnie... fajnie jest to upiąć wyżej pod deską... wiesz jak ta turystyka wokół komina wygląda... rzeczka... wolny nurt... a tu nagle jeb... wodla na maskę wpływa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemmy69 Opublikowano 9 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2013 (edytowane) coś przeoczyłem? kupiłeś T2?uhuhu...automat...boazeria, wersja z wycieraczkami jak widzę ....tym defektem na sterze to się nie przejmuj...wszystkie topione tak mają, nasiąknie w bagnie, a na słońcu pęka...normalka, nie tylko w -ach, witaj w klubie Edytowane 9 Maja 2013 przez lemmy69 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sygma Opublikowano 9 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2013 nie, nie kupiłem zdjęcie zaczerpnięte z allegro ale chciałem się dowiedzieć, czy słabo szukam czy faktycznie nikt nic nie robił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
powalla Opublikowano 9 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2013 Będziesz wymieniał głośniki? Jeśli nie to wymiana sprzętu nie ma sensu ...no i na focie wygląda na 2 DIN . Masz takie radio ? Jeśli tak to zmierz półkieszeń montażową i już będziesz wiedział . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sygma Opublikowano 9 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2013 oczywista oczywistość ale głośniki czy wygłuszenie to nie jest problem to co widać na zdjęciu nie jest rozmiarem 2DIN jest mniejsze jak na razie znalazłem tylko jedno rozwiązanie wstawić panel z radiem 1DIN i na tej bazie robić coś dalej o ten panel: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemmy69 Opublikowano 9 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2013 kup coś z V6...żadne audio nie będzie Ci potrzebne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
powalla Opublikowano 10 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 (edytowane) Dlaczego nie jest 2din ? Zmierz ramke lub wneke , bo po tej fotce z 1 din dokladnie widac ze spokojnie zmiescilo by sie tam 2 din. Poprawić CA w terrano oczywiście się da i sam to właśnie robię , a tu kilka fotek z przetworników , które mi "produkują scenę i bazę stereo" Edytowane 10 Maja 2013 przez powalla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sygma Opublikowano 18 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2013 i to jest chyba właściwe rozwiązanie.... nic bardziej sensownego nie znalazłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
powalla Opublikowano 19 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2013 Zasłanianie 2 wylotów powietrza jest sensowne? Lepszym wyjściem jest odtwarzacz DVD 1 din + osobny monitor np w osłonę przeciwsłoneczną pasażera . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość o0owilkuo0o Opublikowano 4 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2013 witam ale jak się nie myle to są radia z funkcją dvd 7'' wyswietlacz na kieszeń 1,5 din http://allegro.pl/kenwood-dnx5210bt-navigacja-bluetooth-super-cena-i3267737327.html ewentualnie cos do przeróbki http://allegro.pl/radio-cd-vw-rcd-300-golf-touran-passat-caddy-mp3-i3267777281.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Krzysiek K. Opublikowano 19 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2013 Witam forumowiczów Od tygodnia jestem posiadaczem Nissana Terrano II z 2002r. 2.7TD. Mam pewien problem z radiem (seryjnie montowane), mianowicie włożyłem kasetę i wszystko było ok, po czym po 2 minutach usłyszałem 3 "piknięcia" i napis TAPE ERROR. I moje pytanie brzmi. Jak teraz tę kasetę wyciągnąć...boję się robić to na siłę, żeby czegoś przypadkiem nie zepsuć. Bardzo proszę o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi