PrimerkaTD Opublikowano 9 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2013 Otoz zapalil mi sie w czasie jazdy air bag, probowałem kilku krotnie metody na kluczyk oraz bawilłem się przyciskiem przy progu w drzwiach, odpinalem akumulator, czyścilem wszystkie zlaczki od poduszek, lecz problem nie znikl. Macie jakieś pomysły?) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mateusz_P11_144 Opublikowano 9 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2013 Te pod fotelami też rozpiąłeś i psiknąłeś WD oraz sprawdzileś styki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marlos90 Opublikowano 10 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 może się zapala w momencie ruszenia kierownicą? bo taśma pod kierownicą czasami nie łączy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrimerkaTD Opublikowano 10 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 Temat do zamknięcia. Poprzez zabawe przełacznikiem przy drzwiach się właczyl sie tryb naprawczy i po wyłaczeniu zapłonu znikł air bag. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mateusz_P11_144 Opublikowano 10 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 Opisz dokładnie co zrobiles Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrimerkaTD Opublikowano 10 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 Po przekęrceniu kluczyka na ON zaczołem wciskac około 10 razy, przycisk przy progu w drzwiach kierowcy który odpowiada za właczanie się swiatła, po czym air bag zaczoł mrygac wolniej, co oznacza przejście w stan naprawczy, po czym wyłaczylem zapłon na OFF odliczylem 121,121,121 i lampka zgasla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mateusz_P11_144 Opublikowano 10 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 a to U mnie to nie działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrimerkaTD Opublikowano 11 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 wciskaj ten czujnik odrazu jak wlaczysz zaplon zanim zacznie mrugac kontrolka zebys wyklikal przynajmniej 10 razy:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mateusz_P11_144 Opublikowano 11 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 U mnie kontrolka zapala się na milisekunde i gaśnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.