HaKeN Opublikowano 10 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 Witam chciałbym zamntować halogeny do P10 oryginalnie nie było ich ! Szukałem na forum ,lecz nie znalazłem temtu ! Gdzie jest przełącznik w oryginale i jak kable idą czy ktoś to robił albo jak to zrobić !? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Masakra Opublikowano 11 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 Witam przełącznik jest orginalnie w manetce przy kierownicy tak mi sie wydaje bo w P11 tak jest mam tez P10 ale tez bez halogenów a wiazki pewnie jeżeli sa to sa gdzieś obok podłużnic przy zderzaku pozatym musi być przekaźnik od przeciwmgielnych w puszce przekaźników ale nieweim dokładnie gdzie ściagnij manuala i zobacz troche chęci a nie na gotowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HaKeN Opublikowano 15 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 po to jest forum aby się dowiedzieć ! bo nie mam przewodów ani nic i nie wiem czy gra jest warta świeczki ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tofu Opublikowano 15 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 w p11 jest w manetce a w p10 jest w przycisku z lewej strony tam gdzie jest przyciemnianie zegarów i sterowanie lusterkami mozliwe że mam gdzieś ten przełącznik jak masz lampy to instalacja nawet na nowo położona to żaden problem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HaKeN Opublikowano 23 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2013 no właśnie nie mam lamp tylko otwory w zderzaku z GT które trzeba zapełnić a mam coś nagrzebane z tym przełącznikiem , wstawie potem foto co ktoś wymyślił ! macie gdzieś schemat gdzie sie podłączyć itp ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elDiabollo Opublikowano 28 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2013 Podepnę się troszkę pod temat ale słyszałem różne opinie i czy: w P10tkach nie było tak że nie zależnie od wersji wyposażenia wiązka elektryczna zawsze była taka sama? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.