Gość Bohdan Malewski Opublikowano 13 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2013 Mam Nissana Navarę D40 z 2007r. - silnik 2,5dci 175 kM . Zerwał mi się łańcuch rozrządu . Chcę kupić używany silnik . W ogłoszeniach np. z 2010 r. są silniki po liftingu (chyba 190kM) . Czy taki silnik pasuje do mojego Nissana Navary ? Czy można go przełożyć ? Bardzo proszę o pomoc . Porada jest pilna . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasiek22 Opublikowano 13 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2013 Wątpie silnik jak silnik ale trzeba będzie pewnie coś z elektryką trzeba przerobić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alkaspaw Opublikowano 14 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2013 175k ma inny osprzęt sterowany podciśnieniem erg przepustnica turbina jeśli zamontujesz cały osprzęt ze swojego to będzie miał i tak 175k silniki te są takie same ten 190k ma cały osprzęt sterowany elektronicznie i inny soft komputera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.