Gość baleron Opublikowano 13 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2013 Witam, wybaczcie moją nie wiedzę ale pierwsze kroki dopiero stawiam w motoryzacji. Czy ta dioda to jakas pierdoła czy mam sie martwić ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pawciooo198307 Opublikowano 14 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2013 Masz gaz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość baleron Opublikowano 14 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2013 Nie mam, myślałem ze to alarm ale ten miga przy szybie na półce, pozatym jest wyłączony a dioda nie przerwanie sie świeci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mirekg9 Opublikowano 14 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2013 A czy na 100% wiesz że masz alarm? Może przy szybie to kontrolka immo, a ta o której mówisz, tzw. prowizorka imitująca alarm która świeci lub pulsuje /choś powinna gasnąć po przełączeniu stacyjki/. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość baleron Opublikowano 15 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 Tak, mam specjalny kluczyk, wiem gdzie się go wyłącza pod maską, obecnie jest wyłączony, postaram się zrobić dziś zdjęcie i będzie wiadomo o co mi chodzi Są i zdjęcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mirekg9 Opublikowano 15 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 Tak, mam specjalny kluczyk, wiem gdzie się go wyłącza pod maską, obecnie jest wyłączony, postaram się zrobić dziś zdjęcie i będzie wiadomo o co mi chodzi Są i zdjęcia Postaraj się zajrzeć co jest z tyłu za kontrolką i gdzie-do czego są podłączone przewody od kontrolki. Kluczyk który posiadasz, to pewnie jest od wyłączania tuby. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość emil123 Opublikowano 18 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2013 też mam taki bajer w mojej almerce. jest identyczna jak twoja. wiesz jużco to jest?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.