Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

Podmian odtwarzcza cd

biteles

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Odtwarzacz zaciął mi płytę, po rozebraniu panela i wyjęciu odtwarzacza cd znalazłem w środku kawałki czarnego plastiku, więc podejrzewam ,że odtwrzacz do wyrzucenia. Czy mogę go podmienic na używany z innej primerki? Czy musi być rozkodowany?Czy wystarczy taki sam model? Mój to CY100. Jest ich sporo na allegro ale nie wiem czy, jak kupie to będzie śmigał. Ten wyjety z auta oddam jutro do naprawy ale chyba nic juz z niego nie będzie. Chciałem cos pokombinować, pokleić gdzieś o tym było na forum ale nawet nie moge wyjąc płyty. 

Kupić inny, sprawny i przełożyć mechanikę do starego. Odtwarzacz jest kodowany, do tego stopnia że na ekranie będziesz tylko widział napis informujący o błędnym odtwarzaczu i nie wiem czy nawet nie będzie tak, że nie zmienisz nic - radio, ogrzewanie itd.

Dzięki serdeczne za szybką odpowiedz, to już wiem co mam zrobić :rolleyes2:.
Dzwoniłem własnie do serwisu nissana taki odtwarzacz cd nowy kosztuje u nich 2500 zł. Paranoja

Facet w serwisie wyjął tyko płytę i nie chce się zabierać dalej za naprawę powiedział że nie może tego cd sprawdzić czy wypluwa płyty czy nie. Może ktoś podesłać linka do opisu naprawy cd kropelką, było tak kilka fotek kiedyś widziałem to na forum a teraz nie mogę znaleźć.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...