Gość konrad880901 Opublikowano 15 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 witam mam problem po czyszczeniu przepustnicy. przy jej czyszczeniu wszystko rozkręciłem i. jest tam czujnik położenia przepustnicy który ma regulacje. po złożeniu przykręciłem go jak leci . samochód głupieje. jak to dobrze ustawić jaka jest zasada? czy mierzy się coś miernikiem? oraz ile trzeba wykręcić lub wkręcić te srubę od ssania bo jak rano palę mam 1700 ob. pozdrawiam i proszę o pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrb Opublikowano 15 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 Napisz kolego jaki masz samochód - P10, P11? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martines32 Opublikowano 2 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2013 wtam w mojej p11 gdy złapie temp i zschodzi ssanie obroty schodzą poniżej 450 i gdy przyczymam chwile na obrotach 3000 wszystko wraca do normy w czsie jazdy gdybym jechał w tym momencie gdy schodzi ssanie przydławi go i szarpie zrobie przegazówke i wszystko sie stabilizuje gdy jest juz rozgrzany nigdy nie szarbie ani nie dławi mozna jezdzić caly dzień dzieje sie to po nocy tylko proszę o pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoneface Opublikowano 28 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2013 Z tego co wiem, przyczyną może być zabrudzona przepustnica - trzeba ją dobrze wymyć. Sam nie podejmowałem tego wyzwania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fazzi Opublikowano 28 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2013 Z tego co wiem, przyczyną może być zabrudzona przepustnica - trzeba ją dobrze wymyć. Sam nie podejmowałem tego wyzwania po czyszczeniu może się okazać że będzie trzeba przeprowadzić adaptację przepustnicy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.