jolsky12 Opublikowano 15 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 Świeżak. Primera p12 1,8 benzynka 2005. skasowałem przypominacz o serwisie zgodnie z instrukcjami z forum: info kręcimy głosem tryb serwisowy i reset. Po tygodniu wyskoczył mi drugi przypominacz. "MILEAGE REMINDER 2 Preset mileage reached" Jak to skasować? dzięki z góry za podpowiedz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jwa Opublikowano 15 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 Pierwsza przypominajka to jest serwisówka i jeśli skasowałeś ją poprawnie to resztę przypominajek kasujesz w zwykłym menu reminderów. Musisz w nią wejśc i dezaktywować - ot co. Pogmeraj sobie w monitorze to samo ci wyjdzie. Klikaj info i sam dojdziesz do ustawień reminderów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jolsky12 Opublikowano 15 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 W serwisówkę wszedłem i zresetowałem i odznaczyłem zielony czyli zdezaktywowałem. Myślę że dobrze Cię rozumiem jak wejdę w info to są jakieś trzy opcje A, B, A+B, czy to w nie wejść i reset - to kilometry na zero. dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jwa Opublikowano 15 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 A i B to tylko kilometry z licznika Jest taka funkcja remindera w kompie i tam są trzy pozycje przypominajek dla właściciela i to może, któraś z nich Ci daje znać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.