Gość Waldemar30 Opublikowano 15 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 Witam,mam problem bo musze zamówic lampe na allegro do mojej primerki p11 99 lift sedan tylnia prawą i z tego co widziałem na allegro to te lampy niczym sie nie różnia od lamp hatchbacka ale nie mam 100% pewności,orientuje sie ktos? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrb Opublikowano 15 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 Numery seryjne są różne - ale to jeszcze nie musi świadczyć, że nie podejdzie. Chociaż moim zdaniem raczej nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Waldemar30 Opublikowano 15 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 Numery seryjne są różne - ale to jeszcze nie musi świadczyć, że nie podejdzie. Chociaż moim zdaniem raczej nie. no własnie ale na zdjeciach niby sie nie róznia,sam nie wiem a jaka jest róznica miedzy hatchbackiem a sedanem,jezeli chodzi o model p11 99 lift jezdze nim pół roku niby kupiłem go jako hatchback ale wydaje mi sie ze jest to sedan no własnie ale na zdjeciach niby sie nie róznia,sam nie wiem a jaka jest róznica miedzy hatchbackiem a sedanem,jezeli chodzi o model p11 99 lift jezdze nim pół roku niby kupiłem go jako hatchback ale wydaje mi sie ze jest to sedan ja nie widzę miedzy nimi róznicy a co ty o tym myślisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrb Opublikowano 15 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 no własnie ale na zdjeciach niby sie nie róznia,sam nie wiem a jaka jest róznica miedzy hatchbackiem a sedanem,jezeli chodzi o model p11 99 lift jezdze nim pół roku niby kupiłem go jako hatchback ale wydaje mi sie ze jest to sedan ja nie widzę miedzy nimi róznicy a co ty o tym myślisz no tego to jeszcze nie słyszałem, żeby nie wiedzieć czy się ma S czy HB sedan ma długą klapę bagażnika, hatchback ma bardzo krótką i do tego ma tylną wycieraczkę. Więc masz sedana. Rzeczywiście jak sobie oglądam zdjęcia na allegro to wyglądają tak samo. Ale może się lekko różnią zaczepy albo coś... w sumie nie chcę się wymądrzać bo tak naprawdę nie wiem, sprawdziłem tylko w systemie że numery się różnią - i to zarówno te na klapie jak i w budzie. Może ktoś wymieniał to będzie wiedział na 100%. Możesz spróbować poszukać na forum czy jest ktoś z klubu w Twoich okolicach kto ma HB i przymierzyć. Albo wpaść do nas do Warszawy - na spotkaniach modeli do wyboru do koloru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Waldemar30 Opublikowano 15 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 no tego to jeszcze nie słyszałem, żeby nie wiedzieć czy się ma S czy HB sedan ma długą klapę bagażnika, hatchback ma bardzo krótką i do tego ma tylną wycieraczkę. Więc masz sedana. Rzeczywiście jak sobie oglądam zdjęcia na allegro to wyglądają tak samo. Ale może się lekko różnią zaczepy albo coś... w sumie nie chcę się wymądrzać bo tak naprawdę nie wiem, sprawdziłem tylko w systemie że numery się różnią - i to zarówno te na klapie jak i w budzie. Może ktoś wymieniał to będzie wiedział na 100%. Możesz spróbować poszukać na forum czy jest ktoś z klubu w Twoich okolicach kto ma HB i przymierzyć. Albo wpaść do nas do Warszawy - na spotkaniach modeli do wyboru do koloru ok,dzieki chodzi o to ze jak kupowałem to gosc tez twierdzil ze to hatchback a je ze sedan i też dlatego sam juz sie zakreciłem,ale ok dzieki za pomoc,pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOOKEE Opublikowano 15 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 no tego to jeszcze nie słyszałem, żeby nie wiedzieć czy się ma S czy HB sedan ma długą klapę bagażnika, hatchback ma bardzo krótką i do tego ma tylną wycieraczkę. Więc masz sedana. Rzeczywiście jak sobie oglądam zdjęcia na allegro to wyglądają tak samo. Ale może się lekko różnią zaczepy albo coś... w sumie nie chcę się wymądrzać bo tak naprawdę nie wiem, sprawdziłem tylko w systemie że numery się różnią - i to zarówno te na klapie jak i w budzie. Może ktoś wymieniał to będzie wiedział na 100%. Możesz spróbować poszukać na forum czy jest ktoś z klubu w Twoich okolicach kto ma HB i przymierzyć. Albo wpaść do nas do Warszawy - na spotkaniach modeli do wyboru do koloru sedan ma krótką kalpę!!! (otwierana bez szyby) HB ma otwieraną z szybą. proste. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrb Opublikowano 15 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 sedan ma krótką kalpę!!! (otwierana bez szyby) HB ma otwieraną z szybą. proste. No dobra użyłem skrótu myślowego. Oczywiście chodziło mi o tę część poziomą - w sedanie jest długa, w HB krótka. Myślę że temat jest wyczerpany, nie będziemy rozkminiać jak wygląda sedan ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOOKEE Opublikowano 15 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrzeRuSco Opublikowano 15 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 (edytowane) a tak w ogóle to primery są chyba w liftback"u a nie HB Edytowane 15 Maja 2013 przez PrzeRuSco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOOKEE Opublikowano 15 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 czepiasz się szczegółów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vincetti Opublikowano 17 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2013 Lampy tył z HB i S są INNE!!! Pasują tylko te z klapy. Kiedyś kupiłem do swojego sedana lampę z HB, Mają inne kąty mimo prawie identycznego wyglądu. Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi