Ice_The_Flow Opublikowano 15 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 Witam, mam problem z podłączeniem radia Pioneer DEH-X5500BT do Nissan X-trail 2003, kolega powiedział mi, że potrzebna jest jakaś przejściówka jednak nie jestem pewien jaka. Znalazłem tylko coś takiego ale nie wiem czy to rozwiąże moj problem http://allegro.pl/zlacze-radiowe-iso-nissan-552118-i3242963199.html. Generalnie inne są wyjścia z kostki iso niz te w NIssanie. Czy bedzie konieczność lutowania przewodów. Proszę o pomoc w znalezieniu odpowiedniej kostki. Pozdrawiam użytkownikow Nissana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelekm Opublikowano 16 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2013 Przejściówka rozwiąże twój problem. Nie trzeba lutować przewodów. Allegro -> Rtv Agd -> Sprzęt Car Audio -> Akcesoria Montażowe -> Kostki ISO, Złączki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.