Gość maciek93 Opublikowano 16 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2013 Witam mam 19 lat i poważnie myślę nad zakupem na 1 samochód Nissana Almerę w gazie. Znalazłem fajną ofertę: almera, '98, lpg, klima, silnik: 1,4, wersja 3 drzwiowa, troche sypią sie progi ale na to coś bym wymyslil. Cena 4000 zł. Mam pytanie do Was jako ekspertów, czy to prawda że w Almerze sypie się skrzynia biegów? Bo ogólnie słyszałem że jest to raczej samochód bezawaryjny.Liczę na pomoc dla laika. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAAAD Opublikowano 16 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2013 Na pewno na demona prędkości nie licz Bezawaryjność to zależy jak kto wcześnie dbał Na pewno jest ekonomiczny jeszcze jak jest w gazie. Jak sie doinwestuje tzn po sprawdza klocki ham wyczyscic ,filtry ,olej silnika czy świece kable i regulacja u gazownika to tylko jezdzić jak się dobrze trafiło tanio przede wszystkim.A blachy faktycznie ma trochę słabe ale nie wszystkie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tgame Opublikowano 16 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2013 skrzynie sporadyczny problem, ale jak gaz to predzej czy pozniej pojdzie glowica, nissany niestety gazu nie lubia a zwlascza ten silnik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAAAD Opublikowano 17 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2013 Mi się wydaje że właśnie nismo dobrze znosi gaz.Jak koledzy na forum piszą czy się słyszy,tylko wiadomo trzeba regularnie wszystko wymieniać na czas. Jak dbasz tak masz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.