Sygma Opublikowano 19 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2013 Pytanie do znawców... w jakich jeszcze samochodach występował taki most tylny jak jest w T2 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mandor Opublikowano 19 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2013 który rok i jaki silnik - nissan4u.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sygma Opublikowano 19 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2013 chodzi mi o to... czy praypadkiem w jakimś modelu który miał ten most... nie było hebli tarczowych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mandor Opublikowano 20 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2013 zaciski od vwt5, tarcze od terrano I 3.0 kotwice moge załatwic. usuwasz tarcze kotwiczne i mocujesz cały ten zestaw, ja mam tak od roku i chula jak przecinak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thespian Opublikowano 20 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2013 a ręczny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mandor Opublikowano 20 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2013 dlatego mówię że z vw T5, nie dodałem że tylnie. tam jest ręczny na zacisku i bezawaryjny. Teoretycznie pasują od golfa i audi ale terrano ma tarcze z tyłu wentylowane 22mm grube i zaciski od golfa trzeba lekko frezować jarzmo a t5 ma ma tarcze 23mm więc pasuje. Można jeszcze użyć bodajże przednich zacisków z jakiejś tam cytryny lub sabba tam mają ręczny na przednie koła ale kotwice trzeba rzeźbić i jest problem z siłą hamowania ( są zbyt silne ) i jak się niema sprawnego reduktora hamowania to oberek gotowy. a jeszcze. Podobno Trooper ma z tyłu cienkie tarcze i pasują na piastę terrano System ham lucas! bosch jest do d..... zaciera się wszystko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zakula81 Opublikowano 25 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2013 a ręczny? ręczny zastosuj patent stosowany już w zmotach. Zaworki hydrauliczne, blokujesz cztery koła. Wstawiłem, przetestowałem na trawersach i bajka. Gorzej przegląd Lub.... kupujesz ręczny hydrauliczny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.