Corey Opublikowano 2 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2015 Ja z chęcią wypróbuję inne rozwiązanie. Ale... moje się sprawdza. Wygląda dobrze, trzyma prawidłowo, szyba się nie rucha i jest to dostępna od "ręki" uszczelka. Temat śledzę bo sam jestem tym zainteresowany od 5lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kylo_k2 Opublikowano 2 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2015 Mój błąd. N15 Almera 3d Czyli jednak N14 (Sunny), a nie N15? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hugh_h Opublikowano 11 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2015 najtańsze najłatwiej dostępne są uszczelki do lanosa, tylko nie mama żadnego pod ręką żeby chociażby długość sprawdzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi