siela Opublikowano 20 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2013 Witam Od miesiąca posiadam Note 1.4 i zawiodłem się nagłośnieniem w tym samochodzie. Chciałbym się dowiedzieć o wymiary głośników w Note. Szukałem na forum ale nie znalazłem nic konkretnego. Z góry dziękuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tedekol Opublikowano 20 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2013 Ale to w większości aut się można zawieść, jeśli ma się wymagania - niekoniecznie ogromne - wyższe niz dolna przeciętna. Głośniki zdaje się są standardowe 165 mm (tylko z gwizdkami trzeba trochę pokombinować), jak dobrze dobierzesz, to możesz samymi głośnikami dużo polepszyć odsłuch. Choć oczywiście: im więcej kasy, tym zwykle lepiej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 20 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2013 A tutaj czytałeś? str.2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siela Opublikowano 20 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2013 Dzięki za odp. Powiem szczerze że jeżdziłęm KIA Ceed i tam naprawde łądnie grało. . A tu dzwiek jak na starych unimorach hehe. Rozumiem że lepie kupic dwu drożne? W kategorii NOTE , przejżałem wszystkie 22 strony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moby7 Opublikowano 21 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2013 Po zakupie Notea też miałem niezbyt dobre zdanie o głosnikach ale (mam radio z 4 głosnikami) po przestawieniu ustawiem dzwieku na takie jakie mi odpowiadaly jest ok. Trzeba brać poprawkę że każda stacja radiowa nadaje inny jakościowo sygnał-inaczej zabrzmi RMF, inaczej Trójka czy radio Maryja, dla wypróbowania głośników warto włożyć do CD oryginalną płytę z np. Dark Side of the Moon PF i wtedy ocenić głośniki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siela Opublikowano 23 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2013 Ja spr. po przez USB i dzwięk miałęm straszny. Przy ustawieniach basu na 3-4 itd. Jak zrobilem bas na 0 to jest troszke lepie. Dziwie sie że w nowym aucie takie głośniki montują. A ktos może orientuje sie jaką moc wyjściową ma fabryczne radio w Note. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.