byczynho Opublikowano 20 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2013 Witam. Wymieniłem dziś szczęki hamulcowe w moim aucie. Napotkałem dwa problemy, pierwszy z nich to taki, że pękła mi jedna sprężynka trzymająca "auto regulator" i szczęki się rozchodzą. Czy takie sprężynki można gdzieś dostać? Może ktoś z was ma takie niepotrzebne? Drugi problem to taki, że szczęki łapią nierówno. Próbowałem tym regulatorem wyregulować je na czuja niestety bez skutecznie. Niby jak ustawiłem to na pierwszym ząbku łapały równo, poluźniłem trochę linkę i prawy łapie dużo gorzej. Czy ktoś z was ma jakiś patent na to? może jakaś wiedza której ja nie posiadam? Urwała mi się ta sprężynka która jest na tym zdjęciu niestety jej w zestawie naprawczym nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemektom1992 Opublikowano 20 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2013 powinienem mieć taki regulator Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hansrpg Opublikowano 20 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2013 Może wchodzi w grę smarowanie linek by równo chodziły, to taka moja pierwsza myśl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.