Alekraw Opublikowano 22 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2013 Panowie, czy ktoś z Was miał już przyjemność zakładania czegoś takiego ? http://allegro.pl/folia-przeciwsloneczna-statyczna-zaslonki-i3255537327.html Jak to się sprawuje ?, w razie kontroli przy założeniu że całe szyby tylne będą tym zaklejone(wiadomo że nie ma to żadnego atestu) policja nie będzie miała problemów z tym ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ranger Opublikowano 22 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2013 Jeżeli okleisz tym tylko tylne szyby, Policja raczej nie będzie miała nic do tego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alekraw Opublikowano 22 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2013 Jeżeli okleisz tym tylko tylne szyby, Policja raczej nie będzie miała nic do tego. Tak tylne szyby , jak na razie mam inne wydatki niż przyciemnianie szyb, więc myślę że będzie dobrym zamiennikiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ranger Opublikowano 22 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2013 Pamiętaj jednak, że to jest zupełnie co innego niż "przyciemnianie". Mogą być problemy z opuszczaniem szyb. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mateusz_P11_144 Opublikowano 22 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2013 Jak dla mnie to szkoda kasy Mały wymiar,bd musiał docinać,dopasowywać kawalki. Lepiej już poczekać,nazbierać kase i profi przyciemnić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alekraw Opublikowano 22 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2013 Jak dla mnie to szkoda kasy Mały wymiar,bd musiał docinać,dopasowywać kawalki. Lepiej już poczekać,nazbierać kase i profi przyciemnić W sumie masz rację, kwestia docinania mnie też jakoś nie bawi. Ale może spróbuję . Chyba że odezwie ktoś kto to już przerabiał i nie opłaca się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
red Opublikowano 22 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2013 Sprawuje się należycie...Mam to chyba od 3 lat nalepione na tylnych szybach w 206-tce. Nie wygląda to zbyt "artystycznie", ale się sprawdza i chroni tył auta przed słońcem. Z opuszczaniem szyb nie ma najmniejszego problemu - nic nie haczy i nie blokuje. Jak przylepiłem te 3 lata temu od tego momentu trzyma się jak trzeba. Nic nie docinałem - całe prostokąty przylepiłem. A zakup...w Auchan na dziale moto (nadal ten "gadget" w sieci Auchan widuję). W Note ten problem nie istnieje - mam profesionalnie "dymione"...5 szybek. Aha...gwarantuję, że ani policjanci ani na przeglądzie rejestracyjnym/gwarancyjnym się nie czepiają. Wszystko zgodne z prawem. A tylne-boczne szyby możesz sobie nawet pomalować farbą czarną...przecież niektóre vany ich nie mają, a w miejscu szyb mają "zaślepki" z blachy w kolorze nadwozia. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mateusz_P11_144 Opublikowano 22 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2013 O widzisz juz mamy opinię na wybrany temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.