Gość milano Opublikowano 25 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2013 witam, jestem tu nowy więc prosze nie bic i za wszelkie błędy ze nie w tym dziale czy "cos" PRZEPRASZAM:) kupiłem ostatnio maxime a34 2007 r , wybieram się nią niedługo na serwis do mojego mechanika. Wiem że do zrobienia pare rzeczy w zawieszeniu itp...a więc?? czy części od 350z pasują do maxy?a jeśli nie to skąd brać? jaki najlepiej olej do automatu? i jesli ktoś się orientuje....czy jest jakaś różnica pomiedzy skrzynia z przed a po lifcie?? bo slyszałem ze dostała chłodnice oleju? WYBACZCIE ALE W TEMACIE MAXI JESTEM GOŁY I ZIELONY ALE POPROSTU ZAKOCHAŁEM SIĘ W TYM AUCIE:) wszystkim pomocnym z góry WIELKIE DZIEKI:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irq Opublikowano 2 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2013 Czesc. Duzo czesci z Murano pasuje do maximy, ostatnio kupowalem pasek klinowy pod murano i spasowal idealnie.. chyba caly osprzet z silnikiem jest podobny, i zawiecha.. Taka maxima w budzie SUV Do automatu wg instrukcji oryginalny matic-K albo zamiennik- ja mam valvoline atf max-life. Skrzynia po lifcie z tego co mi wiadomo ma lepsza pokrywe elektrozaworow co polepsza wymiane ciepla. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość milano Opublikowano 5 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2013 ok ok dzieki, a jeszcze jedno pytanie:) wymienialiśmy teraz oleje filtry itp...no wlaśnie, maxima ma filtr paliwa???bo nie było nam dane go znaleść a jeśli go ma to gdzie go szukac? bo przy silniku ani przy baku nie widać zeby takie coś było:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.