Sygma Opublikowano 26 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2013 Czy manualne skrzynie biegów w silnikach 2.7 TDI i 3.0 DI to są te same skrzynie... czy jednak różnią się między obą ? To samo pytanie odnośnie automatów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thespian Opublikowano 27 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2013 łeeee nudy... zamiast kupić w końcu to t2 czy tam frotkę szukasz encyklopedii nissana... skrzynie między 3,0 a 2,7 tdi się różnią... na oko... widziałem kiedyś dwie obok siebie... były inne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sygma Opublikowano 27 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2013 Też słyszałem, że się różnią.. ale chciał bym wiedzieć czym. Może jakieś opisy z danymi ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thespian Opublikowano 27 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2013 pewnie wszystkim... o ile między 2,7TD a 2,7TDi różnica wielka nie jest to 3,0 to już inna bajka... będziesz swapował? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sygma Opublikowano 27 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2013 Nie. Nie znalazłem ładnego 2.7 TDI więc mam już listę 3.0 do objrzenia..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thespian Opublikowano 28 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2013 od początku pisałem że do zabaw wokół komina i grzebania w audio 3,0 lepsiejszy... i mocy ma w diabły... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sygma Opublikowano 28 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2013 wybierać to można w salonie jak jest nowy i do produkcji w używkach bieże się to co najlepsze i łapiące się w przewidzianym budżecie a na chwilę obecną wychodzi, że sensowne egzemplarze są z 3.0 to co z tymi skrzyniami... ktoś coś więcej wie może ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.