bruit Opublikowano 27 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2013 Cześć, Próbował ktoś kiedyś spuszczać paliwo z Qashqaia albo ma wiedzę jak to zrobic? Model po FL z 2010r. silnik benzynowy 1.6. Próbowałem wężykiem ale w pewnym momencie staje i nie chce iść dalej. Jak wyciągam to jest suchy, więc do paliwa nie doszedł. A w środku ok. 25 litrów. Z góry dzięki za pomoc i pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 27 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2013 wypiąć wężyk z listwy lub przy pompie, podać 12V na pompę i wypompować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruit Opublikowano 29 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2013 Dzięki za odpowiedź DINO, ale bałem się tam kombinować, żeby niczego nie zepsuć. Myślałem, że jest auto ma zamontowaną kratkę i dlatego wężyk nie chciał wejść. Po odkręceniu okazało się, że niczego tam nie ma. Po prostu trzeba trochę cierpliwości, pokręcić, powciskać i wężyk wejdzie. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.