beed Opublikowano 28 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2013 Witam Jestem nowy więc proszę o wyrozumiałość szukałem odp ale nic nie mogłem znaleść. Chodzi mim o to że nie zapaala mi się kontrolka otwartych drzwi, nie ma zadnej reakcji, dodam że światło wewnętrzne działa bez problemu bo to chyba na tym samym bezpieczniku. Nie do końca orjentuję się który to bezpiecznik i jaka powinien mieć moc Aha dodam że mam Almerkę 1.5 diesel 2004r Pozdarwiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qadrat Opublikowano 28 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2013 A żarówka w liczniku nie jest spalona? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beed Opublikowano 28 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2013 W sumie może tak być, tylko nie do końca wiem jak to sprawdzić? A możliwe jest to że jeśli jest na jednym bezpieczniku razem ze światłem wewnętrzym i ten bezpiecznik ma za małą moc to może byc taka przyczyna? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mirekg9 Opublikowano 28 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2013 Aby sprawdzić żaróweczkę, to trzeba ją wymontować. Słaby bezpiecznik nie ma nic z tym wspólnego - bo albo działa lub jest spalony. Uzupełnij kolego profil. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.