Gość szalonny21 Opublikowano 28 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2013 Mam problem z moja primera a mianowicie palą mi się żarówki gdy zaświecę długie światła a do tego jeszcze gaśnie mi radio od czasu do czasu samo, z tymi żarówkami jest tak że jak jeżdzę na krotkich to wszystko jest ok a jak włączam długie to pojeżdżę chwile i pyk palą się żarówki, wie może ktoś o co chodzi, gdzie przyczyna? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elDiabollo Opublikowano 28 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2013 Najpierw tutaj: http://forum.nissanklub.pl/index.php/topic/1060-chcesz-się-przywitać-jesteś-nowy/ Co do świateł to obie w tym samym momencie Ci strzelają czy najpierw jedna a po jakiejś dłuższej chwili druga? Sprawdzałeś czy styki w kostkach masz nie zaśniedziałe czy nie popalone kostki? A co do radyjka, to najpierw bym sprawdził czy jest dobrze podłączone może samo zasilanie od wstrząsów nie styka i radio Ci si wyłącza? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość szalonny21 Opublikowano 3 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2013 sprawa rozwiązana, padnięty był regulator napięcia jeden partacz elektryk sprawdzał alternator i stwierdził że jest sprawny, dopiero dzisiaj odwiedziłem porządnego elektryka i sprawdzał kable i wszystko po kolei doiero po jakiejs godzinie doszedl że to regulator nawet na stole pokazało mu że ładuje poprawnie. przy okazji wymienił mi szczotki i zlutował płytkę od dmuchawy. koszt 190 zł może i mnie drogo zdarł ale wreszcie mam spokój:) Pozdrawiam. temat do zamknięcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.