pele Opublikowano 30 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2013 witam jakie ma hamulce z tyłu?almera n-16 2005r. 1,8benzyna hb tarcze czy bębny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buladag Opublikowano 30 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2013 Tarcze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mirekg9 Opublikowano 1 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2013 witam jakie ma hamulce z tyłu? almera n-16 2005r. 1,8benzyna hb tarcze czy bębny? A to przez felgi nie widać? Lepiej zerknij, bo może ktoś,cos pozmieniał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 1 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2013 JA mam 2000 i mam tarcze,to Twoja z 2005 raczej ma to samo,bo raczej nie cofają się w technologi,chociaż bębnowe hamowały lepiej,chociażby zwykły ręczny,na suchym aswalcie blokowaly koła,a teraz nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buladag Opublikowano 2 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2013 To podreguluj łapę bo hamulce tarczowe są skuteczniejsze od bębnowych i m.in. w Almerze nie ma problemu, żeby zblokować koła na ręcznym, z tym, że tu zaczyna ingerować układ A.B.S i czasem faktycznie może dojśc do nie zblokowania kół, ale wtedy słychać pracę pompy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 9 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2013 ręczny działa za pomocą linek,więc ABS nie ma nic do rzeczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buladag Opublikowano 9 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2013 Zaciągnij łapę do zablokowania kół i posłuchaj czy pompa się nie włącza. Owszem włącza się. Co ciekawe nie zawsze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.