Dejwiszcze Opublikowano 30 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2013 Witam, Mam drobny problem z elektryką w swoim nissamo. Problem polega na tym, że święcą się dwie lampki (od oleju i od poduszki pow) w momencie gdy samochód nie jest na zapłonie! Kluczyk wyjęty, a lampki się świecą. Jak zaciągne ręczny to i ręczny zaczyna się świecić. Jak tworze drzwi to lampka od drzwi. Gdzieś jest zwarcie... Tylko gdzie? Albo jak to sprawdzić? Proszę o pilną pomoc bo czsami samochód nie chce odpalić i zachowuje się tak jakby był już odpalony(nie da się otworzyć bagażnika) Pozdrawiam Dawid Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafallos Opublikowano 30 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2013 Może kostka stacyjki wyzionęła ducha? 5 minut dłubania, myślę, że warto to sprawdzić jako pierwsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Janusz_ Opublikowano 30 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2013 Raz stacyjka a dwa masy. Posprawdzaj masy pod maską - poprzeczyszczaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dejwiszcze Opublikowano 18 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2013 Zamykam temat... Mój nissmo jest po wielu przejściach... kupiłem go po wypadku i tearz wszystko wychodzi na wierzch... jak np szczelina w lewym słupku od kierowcy. Klej na gorąco pomógł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.