m tor Opublikowano 31 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2013 Witam wszystkich mam Micre K12 Możliwe że będę miał możliwość skorzystania z płyty poślizgowej i w związku z tym mam pytanie. Czy jak na wyjętym kluczyku z stacyjki wyjmę te dwa bezpieczniki oznaczone ABS koło akumulatora a potem odpalę auto to wszystko będzie normalnie działało bez ABS? A jak na wyjętym kluczyku włożę z powrotem bezpieczniki to ABS zadziała i nie będzie trzeba kasować żadnych błędów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
genad2109 Opublikowano 31 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2013 Jeśli wyjęty bezpiecznik hamulce będzie jak w najprostszym samochodzie. Tylko będzie świeci się żarówka ABS na tablicy rozdzielczej. Kiedy włożysz z powrotem bezpieczniki to ABS zadziała i nie będzie trzeba kasować żadnych błędów. Sprawdzone na Moim P12. Błąd zostanie skasowany po pierwszym naciśnięciu na pedał hamulca podczas jazdy. Tak było u Mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.