misiek9410 Opublikowano 31 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2013 W których micrach k11 było wspomaganie kierownicy?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelsalata Opublikowano 31 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2013 Ja mam w 1,3 Super S. 1994 rok produkcji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Efendi Opublikowano 1 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2013 potwierdzam ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mirekg9 Opublikowano 1 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2013 Wspomaganie może być w rocznikach 1993, jak i może go nie być w 1997. Pewnie pojemność silnika też miała znaczenie. Wspomaganie to dodatkowa opcja, tak jak i klima. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość micra96 Opublikowano 3 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2013 Ja sobie dołożyłem wspomaganie Nie wychodzi to wcale drogo, jeśli się ogarnie samemu. Potrzebne są: -chęci -przekładnia kierownicza ze wspomaganiem -krzyżak łączący kolumnę z przekładnią od wersji ze wspomaganiem (niestety oryginalny nie pasuje) -pompa wspomagania -napinacz paska napędzającego z wersji ze wspomaganiem -dłuższy pasek napędzający pompę wspomagania i pompę wody -komplet rurek i wężyków -zbiorniczek wyrównawczy -chłodnica wspomagania (rurka mocowana przed chłodnicą wody) Do kosztów należy doliczyć ustawienie zbieżności! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal Opublikowano 6 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2014 Ja sobie dołożyłem wspomaganie Nie wychodzi to wcale drogo, jeśli się ogarnie samemu. Potrzebne są: -chęci -przekładnia kierownicza ze wspomaganiem -krzyżak łączący kolumnę z przekładnią od wersji ze wspomaganiem (niestety oryginalny nie pasuje) -pompa wspomagania -napinacz paska napędzającego z wersji ze wspomaganiem -dłuższy pasek napędzający pompę wspomagania i pompę wody -komplet rurek i wężyków -zbiorniczek wyrównawczy -chłodnica wspomagania (rurka mocowana przed chłodnicą wody) Do kosztów należy doliczyć ustawienie zbieżności! Czy masz moze jakies pamiatki z tego montazu, choruje od jakiegos czasu na chorobe "wspomaganie" ma na imie, ale nie wiem jak sie do tego zabrac. Chodzi mi o materialy, zdjecia..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.