mickub Opublikowano 1 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2013 Witam,Orientuje się może ktoś gdzie mógłbym dostać gałkę skrzyni biegów ? Na allegro są tylko uniwersalne i takie brzydkawe ;P Przeszukałem chyba już cały internet i nic Interesowała by mnie taka (aktualnie mam taką samą): Dziękuje z góry za wszelką pomoc pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiekztg Opublikowano 3 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2013 na allegro same używki ...chyba serwis zostaje ale tam zabulisz :/ może lepiej coś nie oryginalnego ale przyjemnego dla oka ...na pewno będzie sporo do wyboru i w ludzkich cenach pytanie tylko czy gwint jest uniwersalny (?) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mickub Opublikowano 4 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2013 na allegro same używki ...chyba serwis zostaje ale tam zabulisz :/ może lepiej coś nie oryginalnego ale przyjemnego dla oka ...na pewno będzie sporo do wyboru i w ludzkich cenach pytanie tylko czy gwint jest uniwersalny (?) Wiadomo może ile taka gałka kosztuje w serwisie? myślałem ewentualnie jeszcze nad czymś takim: http://allegro.pl/nissan-podswietlana-galka-primera-almera-i3235619550.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niczezczs Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Właśnie jaki jest gwint wybieraka w Almerze? Te gałki na 3 śruby u mnie się nie sprawdzają, ciągle się kręcą i już nie mam cierpliwości, ciągle dokręcać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mietzsche Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 jak dobrze pamiętam u mnie w 1.5 benzyna z 2004 roku jest gwint M12, a że była obdarta postanowiłem wymienić. kupiłem gałke od N16 silnik disla i tam ku mojemu zdziwieniu był gwint M14. Z tym sobie poradziłem bo dorobiłem swego rodzaju redukcję - tulejkę (gwintowniki i narzynki odpowiednie posiadam) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlodyc Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 z tego co ja wiem to gwint jest M10x1.25, bo to nie tylko rozmiar ale i skok gwintu, czy ja to sie tam nazywa, Honda np ma gwinty 1,5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mietzsche Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 sorki, mogło mi się o jeden rozmiar średnica pomylić. ale w każdym razie z diesla średnice miała o jeden rozmiar większą. chyba że to jakaś nieoryginalna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.