kkkulus Opublikowano 1 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2013 Witam Mam problem z radiem fabrycznym w note 2006 r gdy przyspieszam samo się przygłaśnia czytałem ze są to jakieś ustawienia tylko niewiem gdzie to się zmienia a książke serwisowa mam po francusku proszę o poradę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ranger Opublikowano 1 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2013 Tak, radia w Note mają taką funkcję - radio automatycznie zwiększa głośność wraz ze wzrostem prędkości samochodu. Można to wyłączyć - ale jest to zależne od modelu radia. Ktoś z posiadaczy akurat tego radia musiałby się wypowiedzieć. Radio jest 1 czy 2 DIN ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
durex666 Opublikowano 1 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2013 Spróbuj tak -naciśnij przycisk menu -przyciskiem menu/volume przekręć tak aby na wyświetlaczu pojawił się napis speed vol -krótkie naciśnięcie enter -przyciskiem menu/volume ustaw na 0 -na koniec zatwierdź enter Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkkulus Opublikowano 1 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2013 radio 1 din wiec podpowiedz kolegi nieważna:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 1 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2013 KkkulusAżeby wejść do menu ustawień użytkownika musisz nacisnąć MOD i potem wciśnij ten przycisk jeszcze raz i przytrzymaj go ok 2sek.Gdy już wejdziesz w tryb MOD przyciskami /\ \/ szukaj symbolu SDV,to jest symbol ustawień głośności wraz ze zmieniającą się prędkością,zmiana następuje po naciśnięciu < > Po zmianie naciśnij MOD lub poczekaj ok 10 sek i radio wróci do zmienioonych ustawień. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkkulus Opublikowano 2 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2013 Wielkie dzieki za pomoc udało się Pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.