Nismo46 Opublikowano 1 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2013 MODEL:-Primera 1997SILNIK:-SR20DENADWOZIE:-Sedan 4dUKŁAD DOLOTOWY:Filtr stożkowyUKŁAD WYDECHOWY:-2,5 '' zakonczony Mugen VM UKŁAD HAMULCOWY:Przód Seria wentylowaneTył nawiercane nacinaneUKŁAD NAPĘDOWY:SeriaZAWIESZENIE:gwint Intrax RCFELGI & OPONY:Zender w pełnej polerce 7j 195/45/15&195/50WNĘTRZE:wyszlo 50 sztuk czarnych i 50 czerwonych-pelna skóra-el fotele-4x el szyby-el lusterka-podgrzewane fotele-klima-halogeny-wspomaganie-podgrzewane lusterka-2x jasiek-komputer pokladowy-abs-alarm imobilaizer-centralny ambery folia na masce carbon:P-moze o czyms zapomnialem;pPLANY: ??? SR20VE:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elDiabollo Opublikowano 2 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2013 To jest 1000% mój gust auta... To jakoś się nazywało, tak żebym wiedział czego dokładnie szukać? :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kAFFKA Opublikowano 3 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2015 Dla mnie ocieka tłuszczem:) Sorry za odkopanie ale jadam się mega. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nismo46 Opublikowano 6 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2015 (edytowane) Dobra witam ponownie dwa lata nic nie pisałem ale prima wciaż ze mna ona juz ma dożywocie u mnie wiec tak w tamtym roku dostałem sie na japfest wiec prima przeszła korekte lakieru w tym roku juz zgłoszenia nie wysyłalem. W listopadzie 2013r zrobiłem swapa na SR20VE i akurat w tym terminie jak wypada japfest 2015 jade do wawy zapodac wałeczki z SR16VE i wystroic auto bo nie było strojone po zmianie wydechu na SSAC . Z czasem hebel był juz za słaby do tego pieca wiec przyszedł czas na zmiane wiec wpadły zaciski z tarcza z S14a. Nastepnie przyszła pora na zmiane koła wiec wpadła 16'' z opona 195/40 + dużo drobnych zmian wizualnych pozdrawiam:) Najaktualniejsze foto:) ':) Filmidło; Edytowane 6 Lipca 2015 przez Nismo46 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
13E7 Opublikowano 6 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2015 Męska motorownia i ładnie pod maską wszystko wygląda jaka moc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nismo46 Opublikowano 7 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2015 teraz powinno byc ok 210 -215 km po wałeczkam mam nadzieje na jakies 225;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
13E7 Opublikowano 7 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2015 Jest w planach zrobienie VET'a czy zostaje atmosfera? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nismo46 Opublikowano 7 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2015 wiesz mam takie mysli ale bez kucia nie ma nawet mowy o turbo . bo nie mam zamiaru dodac mu 50km suszarką a po mniesiacu sie rozpadnie jak kazdy inny sr bez kucia wiesz mam takie mysli ale bez kucia nie ma nawet mowy o turbo . bo nie mam zamiaru dodac mu 50km suszarką a po mniesiacu sie rozpadnie jak kazdy inny sr bez kucia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
13E7 Opublikowano 7 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2015 Korby takie same jak w de są? Ile przyjąć seryjny piec może? No i jak wysoko się kręci ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nismo46 Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2016 wiem ze bylo ve z t ponad 300km ale dokladnie nie wiem ale pamietam ze tloki spalilo;) a korba chyba ta sama i to nie jeden przyklad bo DE to samo konczy sie i tyle wiec bez zakucia nie mam o czym myslec Cos tam sie zmieniło od ostatniego:) pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil181 Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Az miło popatrzec szacunek za prime.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas Opublikowano 1 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2016 Szczerze przyznaje że to najladniejsza p11jaką w życiu widziałem,a przód poprostu ...mega :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi