RamboTZN Opublikowano 2 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2013 Witam .! Mam problem tego typu wszystkie biegi prucz wstecznego wskakuja noirmalnie nic się nie ślizga nie ma spadku mocy chodzi o to że np. zatrzymam się i chce wbić wsteczny co prawda wejdzie ale wymaga to siły jak w S266 a gdy np zatrzymam się wbije jeszcze raz dowolny bieg to przy wbijaniu wstecznego nie ma najmniejszego problemu i teraz pytanko bo może już ktoś miał taki problem czy to sprzęgło ???? (bo nie wiem wodzik ? czy jakiś synchronizator ) kiedyś też miałem problem tego typu że czwarty bieg przy wbijaniu mienił mi się na drugi hmm no i nie wiem ale ten wsteczny to spędza mi sen z powiek proszę o jakieś naprowadzenie z góry dziękuję i pozdrawiam . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suwersky Opublikowano 2 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2013 Cześć, problem ze wstecznym biegiem jest dość typowy. Bardzo często ludzie jeżdżący japońcami mającymi już kilkanaście lat skarżą się, że im wsteczny ciężko wchodzi. U mnie jest to samo. Raz wchodzi ładnie i gładko, a raz ma problem żeby zaskoczyć. Tak już jest i będzie. Musisz się przyzwyczaić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mateusz_P11_144 Opublikowano 2 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2013 A weź spróbuj lekko wcisnąć sprzęgło i wtedy wrzucać bieg.U mnie jak na max wcisne pedął sprzęgła to nie wrzucę (tak jakby do połowy) a jak nacisnę delikatnie na ok 3 cm to wchodzi jak w masło.Dodam że mam nowe sprzęło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.