Mariio Opublikowano 3 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2013 witam ostatnio zaczeły mi spadać obroty zwłaszcza na pierwszych biegach i luzie.Po odpaleniu sa w granicach 1000 ale po chwili spadaja do 500 i niżej ,tak samo w czasie chamowania np. przed skrzyzowanie az do zgaszenia .Możecie cos poradzić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 3 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2013 zmierz przepływomierz, wyczyść co trzeba wyczyścić i wtedy pytaj co dalej, jak to nei pomoże Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAX85 Opublikowano 3 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2013 jeżeli to się dzieje tylko na gazie to trzeba wyregulować instalację i możliwe że wymienić filtr gazu. Jeśli na benzynie to spróbuj podregulować zaworem powietrza dodatkowego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariio Opublikowano 23 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2013 witam ostatnio zaczeły mi spadać obroty zwłaszcza na pierwszych biegach i luzie.Po odpaleniu sa w granicach 1000 ale po chwili spadaja do 500 i niżej ,tak samo w czasie chamowania np. przed skrzyzowanie az do zgaszenia .Możecie cos poradzić? Witam oda łem furke do fachowca i porozłanczał przewody od przepływki .czy może mi podać ktoś kolorami jaka jest kolejność?jest przepływka Boscha na piec przewodów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.