Gość o0owilkuo0o Opublikowano 4 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2013 Witam mam problem z moim tyrkiem gdy odpalam to slychac stuki ( cos jakby metal tarl o metal) wciesniej cos lekko delikatnie popukiwało zwłaszcza jak schodził z obrotów i przy dodawaniu gazu przy jednolitych obrotach nie było stukania więc wnioskuje ze to panewki. ostatnio się zagotował bo strzelil pasek a ja akurat byłem po ranty w błocie i nie zwróciłem odpowiednio szybko uwagi... może macie podobne doświadczenia lub jakies pomysły a może ktoś ostatnio wymnieniał panewki i moze podzielić się kosztami z gory dzięki za odpowiedzi i pomoc a może ktoś ma silnik za małe pieniądze na zbyciu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thespian Opublikowano 5 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2013 może mała podpowiedź jaki silnik? aaaa już po spalaniu widzę... 2,4 się szuka w hurtowni allegro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thespian Opublikowano 5 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2013 rozkręcać szkoda czasu... nowy używany będzie stał pewnie w granicach 500-1000zł... może uda się kupić słupek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hugh_h Opublikowano 5 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2013 ale chyba można odkręcić miskę i zobaczyć czy jakieś luzy są na wale ? a własnie przypadkiem zobaczyłem ze w intercarsie na wyprzy są panewki jakieś .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hugh_h Opublikowano 5 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2013 znam magika co od dołu w kiku osobówkach wymieniał pierścienie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thespian Opublikowano 6 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2013 i dużo czasu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemmy69 Opublikowano 6 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2013 w renówce wymieniałem pierścienie od dołu, mało tego ...prostowałem korbowód, doginałem jego dolną część bo jednej śruby ktoś nie dokręcił i się rozleciało w misce...można, można Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość o0owilkuo0o Opublikowano 6 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2013 znaczy panowie to mam zrobic byle by z 100 km przejechał... nic więcej mnie nie obchodzi... bo odaje go w inne rece a szczerze mówiąc będe rozkręcał silnik pierwszy raz bo w tym aucie w sumie od tego auta postanowiłem sie bawić samemu z każdą naprawą więc w razie czego prosze nie używać jakiś fachowych terminów... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.