Coobcio Opublikowano 3 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2013 W tą ułęż coś jest ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AAS Opublikowano 3 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2013 No jest Kaja organizuje w niedziele a sjr w sobote Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mike_370z Opublikowano 3 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2013 Podajcie namiar na ten klub zet na fb- ja go nie moge znalezc daj maila do siebie to wysle zaproszenie Dla tych co nie byli - z I zawodów "The Z King of Warsaw 1/4 mili", a wkrótce filmik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tokyo Opublikowano 3 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2013 przemyslaw.pruszynski@wp.pl Ja w ten weekend odpadam bo jadę na Mazury. Ale bardzo chętnie pojadę 20 lipca na Tor Poznań. Tam opony dużo wolniej schodzą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość HIXX Opublikowano 4 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2013 Kto reflektuje na wtorek? WYGRAĆ "The Z King of Warsaw 1/4 mili" i mieć szacun na mieście:> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek.85 Opublikowano 4 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2013 Jack, pisz od razu na fejsie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limon Opublikowano 4 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2013 Może i ja bym sie poganiał z wami ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mike_370z Opublikowano 5 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2013 Kto reflektuje na wtorek? WYGRAĆ "The Z King of Warsaw 1/4 mili" i mieć szacun na mieście:> Hehe, proponuje we wtorki pozostać przy spotach i luznym ganianiu, bo jak co wtorek będziemy robić ZKW to na podtlenek nie zarobie Raz na miesiąc ZKW bedzie git? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość HIXX Opublikowano 6 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2013 Dobry pomysł:> ja na opony nie zarobie:> musze felgi na 18stki zmienic bo serce mi pęka jak 20stki upalam ,, dzięki temu więcej zetek się skrzyknie bo jest mc do namysłu:> i organizacji gratów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lewystw Opublikowano 7 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2013 Panowie podajcie jak mozecie link do tego klubu na FB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlackSugar Opublikowano 7 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2013 podajcie LINK na facebooku ja we wtorek moge byc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyOne Opublikowano 8 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2013 Też poproszę o link na facebooku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek.85 Opublikowano 8 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2013 Grupa jest ukryta. Piszcie na priv z namiarem na Waszego facebooka to zostaniecie dodani do grupy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mike_370z Opublikowano 8 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2013 Na zachętę, filmik z I ZKW: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomoakatomi Opublikowano 8 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2013 facebook facebookiem, ale spoty ważniejsze - jak chcecie być na zdjęciach i filmach, to co trzeba zrobić? być na spocie jutro godzina 20 lotnisko Bemowo ! wszystkich z rodziny Z zapraszamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kamil208 Opublikowano 8 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2013 Bardzo fajnie zmontowane, profeska tylko tablice mysle warto jakoś pozasłaniać w dzisiejszych czasach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi79 Opublikowano 8 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2013 super film szkoda , że u mnie nie ma takich spotkań Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyOne Opublikowano 8 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2013 Bardzo fajnie zmontowane, gratki dla autora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberek91 Opublikowano 9 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2013 super film szkoda , że u mnie nie ma takich spotkań To samo chciałem napisać! A co do filmiku - konkret robota. Jedynie, co mnie rozbawiło to te wstawki z F&F, ale i tak całościowo wyszło na plus. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hot_rider Opublikowano 9 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2013 x2, wstawki są słabe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość HIXX Opublikowano 9 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2013 Wstawki spoko:> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomoakatomi Opublikowano 9 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2013 kto co lubi, a tak, czy siak - dziś 20 na Bemowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mike_370z Opublikowano 9 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2013 (edytowane) To samo chciałem napisać! A co do filmiku - konkret robota. Jedynie, co mnie rozbawiło to te wstawki z F&F, ale i tak całościowo wyszło na plus. Zapraszamy do Wawki na II ZKW - gdyby byli chętni spoza wawy to możemy w weekend zorganizować. Plus afterparty na mieście. Wstawki spoko:> Wstawki to powrót do korzeni Edytowane 9 Lipca 2013 przez Mike_370z Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kamil208 Opublikowano 9 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2013 Ile osób dziś was tam będzie? Mam troche daleko ale nudzi sie wieczorami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mike_370z Opublikowano 9 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2013 Ciężko powiedzieć dokładnie, bo spore zainteresowanie się zrobilo po I ZKW, myślę, że minimum 5-7 Bedzie też Ass w 350Z biturbo - i prosi żeby go objechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi