boberek91 Opublikowano 9 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2013 (edytowane) Mike, dzięki za zapro! Jeśli w przyszłości będę lecieć w kierunku W-wy, to na pewno wspomnę o tym na forum. P.S. Wrzucajcie foty i filmy na fb, miło jest pooglądać aż tyle zetek w jednym miejscu! Edytowane 9 Lipca 2013 przez boberek91 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek.85 Opublikowano 9 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2013 Co najmniej 4 będzie ale może nawet być 2x tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomoakatomi Opublikowano 15 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2013 kto jutro będzie? wiadomo o środzie, natomiast pytanie kto jutro się zjawi na Bemowie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość HIXX Opublikowano 15 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2013 Bemowo Sroda 21 zapraszamy:> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AAS Opublikowano 16 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2013 Te bemowo to kicha fajniejsza miejcowka jest pod stadionem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość HIXX Opublikowano 16 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2013 Ale jak masz ochote troszke upalic gume to na Bemowie na ma z tym problemów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyOne Opublikowano 16 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2013 (edytowane) Upala gume to dres w starej bemce, a Artur to w finezyjny i wysublimowany sposób podnosi temperaturę tylnych opon ;P Edytowane 16 Lipca 2013 przez AndyOne 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hot_rider Opublikowano 16 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2013 buhah..tekst dekady! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomoakatomi Opublikowano 16 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2013 ponawiam pytanie kto DZIŚ będzie na Bemowie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ewa_hb Opublikowano 17 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2013 Upala gume to dres w starej bemce, a Artur to w finezyjny i wysublimowany sposób podnosi temperaturę tylnych opon ;P I'm lovin it ;D tomoakatomi, będą dzisiaj ludzie o 19.30 na Bemowie, z tego co widziałam na fb przełożone z wczoraj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomoakatomi Opublikowano 17 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2013 nie ma to jak odpowiedzieć dokładnie 24h i 1 minutę później / a tak nawiasem to wiem, że mają być dziś, pytałem o wczoraj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ewa_hb Opublikowano 17 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2013 LOLprzeczytałam dzisiaj to odpisałam dzisiaj żebyś mógł dzisiaj przyjechać. Przykro mi że cała reszta Cie kompletnie olała wczoraj i nikt Ci nic nie powiedział, ale to chyba nie powód żeby wylewać całe żale na mnie? Następnym razem będę mądrzejsza i nic nie napisze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomoakatomi Opublikowano 17 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2013 chodziło o to że napisałaś paradoksalnie minute po upłynięciu doby - nie było tu nic skierowanego konkretnie, bez nerwów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ewa_hb Opublikowano 17 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2013 Ja się nie denerwuje Unikam zmarszczek Ale dobra, zachowałam się jak gówniarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mike_370z Opublikowano 17 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2013 Tomoakatomi - wszystko bylo na FB, przenieslismy z wtorku na srode na wiekszego spota SR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomoakatomi Opublikowano 18 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2013 ja przecież mówiłem, że wiedziałem o spotkaniu w środę, natomiast pytałem się tu, czy ktoś będzie we wtorek / co nie zmienia faktu, że np wczoraj była wersja żeby się spotkać 19,30 na Bemowie i skończyło się na tym, że przyjechał tylko Jacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AAS Opublikowano 19 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2013 Ty masz jakaś umowę z tym lotniskiem podpisana? Mówiłem Ci ze to żal sie tam spotykać w czwartki pod stadionem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość HIXX Opublikowano 20 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2013 Ale z Bemowa masz fajny dojazd w stronę lotniska:> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AAS Opublikowano 20 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2013 Ale tam klimatu nie ma z jednej strony jakieś zrujnowane lotnisko bemowo z drugiej supermarket i dziura na dziurze a stadion to miejsce gdzie zjeżdżają sie rożne kluby ostatnio było z 300 samochodów ogólnie to miejsce creme de la creme fanów motoryzacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomoakatomi Opublikowano 20 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2013 jeju Artur, co robisz problem tam, gdzie go nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość HIXX Opublikowano 21 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2013 można spróbować mi tam bez różnicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomoakatomi Opublikowano 30 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2013 (edytowane) kto dzis bedzie o 20 na Bemowie? Edytowane 30 Lipca 2013 przez tomoakatomi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość HIXX Opublikowano 30 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2013 ja być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek.85 Opublikowano 30 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2013 Ja dziś lecę w Rally Sprincie więc odpadam - nie, nie jadę Zką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mike_370z Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Dziś o 20:00 zapraszam pod Stadion Narodowy w Warszawie - później odbędzie się II The Z King of Warsaw. Szczegóły na miejscu. Możliwe nawet, że poza klasą NA uda się zorganizować FI. Będzie grubo także wpadajcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi