Coobcio Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Równo za tydzień jest pojeżdżawka na torze Lublin - ktoś poza mną i baniakiem się wybeira ?? Bedzie trochę konkurencji RWD: http://forum.bmwautoklub.pl/viewtopic.php?p=102636#102636 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomoakatomi Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Kuba lepiej powiedz kiedy robimy grupowe hamowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 (edytowane) A Kiedy chcecie, jakiś weekend albo wieczorkiem w tygodniu, Grilla mam na miejscu trzeba kucharza ogarnać Może tomek od Infiniti G35c - ostatnio ogarniał, dobrze mu szło no i ma pod maską VQ35 wiec chyba go dopuścimy ?? Na fajsie już apodałem info, no i tutaj też jest Fotka coby bardziej rzucało się w oczy: Edytowane 17 Sierpnia 2013 przez Coobcio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limon Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Coś odświeżymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek.85 Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 f*ck, mnie nie będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limon Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Dzięki panowie za dzisiejszego spota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Fajnie było polatać popatrzeć na zetki, jakieś tam fotki mam postaram się je wkleić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość HIXX Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Było zacnie:> 8 zetek plus 8 s2000 plus nsx i jakieś inne furki , 16 razy się łapałem do zagrzania oleju i sprzęgła :> Zapraszamy w czwartki na narodwy przy stacji PKP godzina 20.00 czasami 20.30:> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Czwartek już za dwa dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość HIXX Opublikowano 4 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2013 (edytowane) Zapraszam jutro na spota 20.30 NArodowy przy stacji PKP Edytowane 4 Września 2013 przez HIXX Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 5 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 Mojego Saaba Kombi zagazowanego pogoniłeś panie Hixie a drzemie w nim 280KM i 400Nm - oj nie ładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość HIXX Opublikowano 7 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2013 Tak ? kiedy:> załatwiajmy wałki to te marne m3 bedziemy robić:>ostatni spot z vs BMW Michał pokazał klase m3 pojechane jak szmata:> ja miałem dla mnie troche za mocnych rywali rolka od 60 do max 335 disel i 335 disel oba zrobione ponad 350 kuniów dostałem dopiero powyzej 160 tak szły równo:>!!!! a ja mam 20cali więc strasznie słabnie po 140km zamian na nismo org , Zapraszmy na spoty co czwartek 20.30 stadion narodowy pkp stadion Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 9 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2013 Wczoraj miły spot był i pokazał jak dodanie 10KM robi robotę w Zetce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość HIXX Opublikowano 9 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2013 Potwierdzam z przeciętnej zetki zrobił coobcio rozjebywacza 1/4:> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek.85 Opublikowano 9 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2013 Ale jesteśmy wypaczeni killami we własnym gronie Jedna Ztka wygrywa z drugą o pół długości maski (i jeszcze do tego jest doganiana, lżejsza i na mniejszym kole) i już rozjebywacz ? Nikomu nic nie ujmuję, po prostu stwierdzam fakty Panowie trzeba pożreć silver surfera i jego ziomków na następnym spocie bo nam odbija P.S. Kolejny fakt o którym warto wspomnieć jest taki, że Coobcio z tej najsłabszej Ztki zrobił jedną z najszybszych N/A na naszym terenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 10 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2013 No to mam już wytypowanego kolejnego "Z" króla na czwartkowy spot - oby tylko dobrze ogarniał starty jak do tej pory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hot_rider Opublikowano 20 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2013 Grupa dolnośląska organizuje Zlot, który odbędzie się w dniach 5-6 października 2013 we Wrocławiu.UWAGA z powodu małej frekwencji Nissana mamy około 5-9 wolnych miejsc dla innych JDM i nie tylko zapraszam do zapisywania sie i wpłat na konto. Zlot jest organizowany pod hasłem:"Poznaj swoje auto i doskonal swoje umiejętności"Zlot odbędzie się w dniach 5-6 października 2013 r. Start imprezy godzina 9:00 Tor Rakietowa Wrocław.Impreza na torze będzie trwać od godziny 9:00 do 16:00. W tym czasie:* Jazda po wyznaczonym torze z pomiarem czasu - stawiamy na technikę jazdy i jej doskonalenie, nie na szybkość ;Będzie podział na klasy (w zależności od ilości uczestników tak więc może być zmiana)**Klasa 1: od 500 cm^3 - do 1600 cm^3**Klasa 2: od 1600 cm^3 - do 2000 cm^3**Klasa 3: od 2000 cm^3 + turbo* Konkurs na Najładniej pod maską (nagrodą jest przejazd z jednym z VIPów Zlotu);* Konkurs na Najładniejsze autko zlotu;* Alkogogle.* Może coś jeszcze wymyślimy ciekawego, ale to już raczej niespodziankiLink do forum Nissana :Jako atrakcja pokaz driftu w wykonaniu VIPów:*Katoda*Sylwii*FlorkaDodatkowo:Na torze będzie catering - każdy sam kupuję co chce i sam płaci, są krzesełka i stoliki.Na torze jest zaplecze sanitarne więc nie trzeba ganiać w krzakiBędzie również muzyka z głośnika.Koszt wjazdu na tor i jazdy po nim 100zł/samochódKoszt wjazdu na tor bez jazdy po nim 50zł/samochódWpłaty do 23 -09-2013W przypadku wpłaty i rezygnacji ze zlotu składka nie będzie oddawana.Numer konta do wpłat:73 1020 3147 0000 8602 0095 7290Janusz SzydłowskiNocleg !!!Po imprezie na torze około 16-tej jedziemy do ośrodka w Sulistrowicach.http://www.sulistrowice.eu/index.htmlTam wieczorem będzie wspólny grill "jakieś napoje" etc. oraz rozdanie nagród.Koszt noclegu to 40zł/os.Domki wyposażone są w natrysk, aneks kuchenny, ogrzewanie.ZAPRASZAM SERDECZNIEpytania kolan@irga.wroc.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snifery Opublikowano 12 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2013 Ktoś się jutro wybiera??https://www.facebook.com/events/185618881625146/?ref=3&ref_newsfeed_story_type=regular Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomoakatomi Opublikowano 12 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2013 a ile Z będzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snifery Opublikowano 12 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2013 a ile Z będzie? Swoją będę 50/50%, ale wiadomość podałem dalej Może ktoś się skusi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hot_rider Opublikowano 16 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2013 jutro macie tam w wawie jakiegos spota? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 17 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2013 Oczywiście dzisiaj jest spocik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość HIXX Opublikowano 17 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2013 Przypominam że Stadion Narodowy przy stacji Pkp Stadion :> w sumie nie powinienem bo fura zmieniona:> i Zetka sprzedana:< ale na spocie dzisiaj jestem:> a musi być Z? Nie musi:.> ja bede czym innym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hot_rider Opublikowano 17 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2013 o której? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi