Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

Inventy i spotkania

Gość HIXX
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

A Kiedy chcecie, jakiś weekend albo wieczorkiem w tygodniu, Grilla mam na miejscu trzeba kucharza ogarnać :D

Może tomek od Infiniti G35c - ostatnio ogarniał, dobrze mu szło no i ma pod maską VQ35 wiec chyba go dopuścimy :P ??

Na fajsie już apodałem info, no i tutaj też jest :)

Fotka coby bardziej rzucało się w oczy:

1149692_496463477109949_1468674612_o.jpg

Edytowane przez Coobcio

Było zacnie:> 8 zetek plus 8 s2000 plus nsx i jakieś inne furki , 16 razy się łapałem do zagrzania oleju i sprzęgła :> Zapraszamy w czwartki na narodwy przy stacji PKP godzina 20.00 czasami 20.30:>

Tak ? kiedy:> załatwiajmy wałki to te marne m3 bedziemy robić:>ostatni spot z vs BMW Michał pokazał klase m3 pojechane jak szmata:> ja miałem dla mnie troche za mocnych rywali rolka od 60 do max 335 disel i 335 disel oba zrobione ponad 350 kuniów dostałem dopiero powyzej 160 tak szły równo:>!!!! a ja mam 20cali więc strasznie słabnie po 140km zamian na nismo org  , Zapraszmy na spoty co czwartek 20.30 stadion narodowy pkp stadion

Ale jesteśmy wypaczeni killami we własnym gronie :) Jedna Ztka wygrywa z drugą o pół długości maski (i jeszcze do tego jest doganiana, lżejsza i na mniejszym kole) i już rozjebywacz :) ? Nikomu nic nie ujmuję, po prostu stwierdzam fakty :P Panowie trzeba pożreć silver surfera i jego ziomków na następnym spocie bo nam odbija :)

P.S. Kolejny fakt o którym warto wspomnieć jest taki, że Coobcio z tej najsłabszej Ztki  zrobił jedną z najszybszych N/A na naszym terenie.

• 2 tygodnie później...

Grupa dolnośląska organizuje Zlot, który odbędzie się w dniach 5-6 października 2013 we Wrocławiu.

UWAGA z powodu małej frekwencji Nissana mamy około 5-9 wolnych miejsc dla innych JDM i nie tylko zapraszam do zapisywania sie i wpłat na konto. Zlot jest organizowany pod hasłem:

"Poznaj swoje auto i doskonal swoje umiejętności"

Zlot odbędzie się w dniach 5-6 października 2013 r. Start imprezy godzina 9:00 Tor Rakietowa Wrocław.

Impreza na torze będzie trwać od godziny 9:00 do 16:00. W tym czasie:

* Jazda po wyznaczonym torze z pomiarem czasu - stawiamy na technikę jazdy i jej doskonalenie, nie na szybkość ;

Będzie podział na klasy (w zależności od ilości uczestników tak więc może być zmiana)

**Klasa 1: od 500 cm^3 - do 1600 cm^3

**Klasa 2: od 1600 cm^3 - do 2000 cm^3

**Klasa 3: od 2000 cm^3 + turbo

* Konkurs na Najładniej pod maską (nagrodą jest przejazd z jednym z VIPów Zlotu);

* Konkurs na Najładniejsze autko zlotu;

* Alkogogle.

* Może coś jeszcze wymyślimy ciekawego, ale to już raczej niespodzianki

Link do forum Nissana :

Jako atrakcja pokaz driftu w wykonaniu VIPów:
*Katoda
*Sylwii
*Florka

Dodatkowo:

Na torze będzie catering - każdy sam kupuję co chce i sam płaci, są krzesełka i stoliki.

Na torze jest zaplecze sanitarne więc nie trzeba ganiać w krzaki

Będzie również muzyka z głośnika.

Koszt wjazdu na tor i jazdy po nim 100zł/samochód

Koszt wjazdu na tor bez jazdy po nim 50zł/samochód

Wpłaty do 23 -09-2013

W przypadku wpłaty i rezygnacji ze zlotu składka nie będzie oddawana.

Numer konta do wpłat:

73 1020 3147 0000 8602 0095 7290
Janusz Szydłowski

Nocleg !!!

Po imprezie na torze około 16-tej jedziemy do ośrodka w Sulistrowicach.

http://www.sulistrowice.eu/index.html

Tam wieczorem będzie wspólny grill "jakieś napoje" etc. oraz rozdanie nagród.

Koszt noclegu to 40zł/os.

Domki wyposażone są w natrysk, aneks kuchenny, ogrzewanie.

ZAPRASZAM SERDECZNIE

pytania kolan@irga.wroc.pl

• 4 tygodnie później...