Gość HIXX Opublikowano 17 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2013 najpewniej być 20.30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hot_rider Opublikowano 17 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2013 przybędę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomoakatomi Opublikowano 17 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2013 tylko gdzie przybedziesz, jak nie wiadomo gdzie czy i jak bedzie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hot_rider Opublikowano 17 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2013 (edytowane) Oczywiście dzisiaj jest spocik .... Przypominam że Stadion Narodowy przy stacji Pkp Stadion :> w sumie nie powinienem bo fura zmieniona:> i Zetka sprzedana:< ale na spocie dzisiaj jestem:> dzięki za spota.. przybiłem pione z bracmi z tuningowanych fiatów 126p i pojechałem do hotelu Edytowane 17 Października 2013 przez hot_rider Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomoakatomi Opublikowano 18 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2013 wczoraj deszcz padał więc zapewne dlatego nie przyjechali ? ja się z Tobą nie umawiałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Magnum Opublikowano 24 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2013 Ktoś sie dziś wybiera w okolice Stadionu Narodowego? Pogoda w Stolicy sie klaruje.. Sent from my iPad using Tapatalk - now Free Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomoakatomi Opublikowano 24 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2013 ja moge byc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 3 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2013 Nowa maszynę dorwalem i trzeba by ja ztestowac jest z automatem i przygotował bym do niego 5 trybow jej pracy i z jakims godnym rywalem przeprowadzil testy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartekZ33 Opublikowano 3 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2013 Ja z serią nie staje ale jak coś to dawaj znać kiedy co i jak to z chęcią przybędę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość HIXX Opublikowano 4 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2013 Ja chętnie stane z serią i turbo kto co tam ma:> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 4 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2013 Spokojnie taka 100% seria to nie będzie - zapodam decata i wystroje go na hamowni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomoakatomi Opublikowano 10 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2013 (edytowane) Dziś o 14 pod stadionem na parkingu bedzie spot - zapraszamy Z i G !!! Edytowane 10 Listopada 2013 przez tomoakatomi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 10 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2013 G też to miło postaram się wpaść jak kobita na zakupy mnie nie wyciągnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KadzikPL Opublikowano 10 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2013 Będzie jakaś fota ze spotu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 17 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2013 O Kurcze nie zrobiłem... Dzis Zetkowy spocik 18:00 gokarty F1K wjazd od ulicy modlińskiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KadzikPL Opublikowano 17 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2013 Zróbcie foty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 17 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2013 Komórka coś popstrykam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi