miles125 Opublikowano 7 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2013 Szukałem, nie znalazłem więc jest temat zastanawiam się nad pozbyciem kata ze swojego terego, ma ktoś doświadczenie czy taka operacja jest pozytywna czy lepiej odpuścić temat? A terrano na jednopunkcie, nie na wielowtrysku (ale chyba różnicy za dużej nie będzie) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markiej Opublikowano 6 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2013 myśle nad tym samym, tylko ze w 2.4. U mnie ida jakies metalowe rurki do niego i sie zastanawiam od czego to. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miles125 Opublikowano 7 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2013 od dopalania oparów, u mnie też jest to dziadostwo, podobno mozna się tego pozbyć normalnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemmy69 Opublikowano 7 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2013 to może i EGR zaślepić do kompletu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markiej Opublikowano 17 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2013 no to fajnie jak czas pozwoli to bede coś działał w temacie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.